Cary_mary_fuck Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Hrabatkoo kdybych delala streda az patek tak si taky nestezuju Peta: To ano toe dan za to ze delam praci ktera me bavi i kdyz se mi tam obcas nechce a stve me to tam... delat s lidma da obcas poradne zabrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 ty bych chtěl, ale 5x100 jsem je nenašel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 ty bych chtěl, ale 5x100 jsem je nenašel ty se mi fakt libi a asi by mu i slusely.A jsou za super cenu,funglnovy 18 za 9800 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Hrabatkoo kdybych delala streda az patek tak si taky nestezuju Peta: To ano toe dan za to ze delam praci ktera me bavi i kdyz se mi tam obcas nechce a stve me to tam... delat s lidma da obcas poradne zabrat tak to je nejdůležitější když práce baví. O práci s lidma mi povídej, dneska jsem nechápal jak může být někdo tak blbej, měl jsem co dělat abych to těm dotyčnejm neřekl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 tak to je nejdůležitější když práce baví. O práci s lidma mi povídej, dneska jsem nechápal jak může být někdo tak blbej, měl jsem co dělat abych to těm dotyčnejm neřekl Hih jakto? Copak vubec delas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Dobrý večer Janinko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Dobrý večer Janinko Ahoj Bobii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Hih jakto? Copak vubec delas? protože to fakt byly idioti, víc nemůžu, mám mlčenlivost . Dělám právníka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 to máte v pondělí zavřeno v kšeftě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Ahoj Bobii tak tu pusinku prckovi závidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 ty se mi fakt libi a asi by mu i slusely.A jsou za super cenu,funglnovy 18 za 9800Jirko a co toto je to v 18'' a 5x100 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Ahoj Bobii tak tu pusinku prckovi závidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Jirko a co toto je to v 18'' a 5x100 kde a za kolik? ty by se mi libili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Peta: Jo takhle tak to chapu Tak tu mas ex Bobik: Nee to dela nekdo jinej Jeste delat pondelky to tak Neznalek: Nazdaaar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Jirko a co toto je to v 18'' a 5x100 ty jsou moc pekny,ale potrebuju jinou roztec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Peta: Jo takhle tak to chapu Tak tu mas ex Bobik: Nee to dela nekdo jinej Jeste delat pondelky to tak Neznalek: Nazdaaar děkuji slečno, to je dneska první a asi poslední Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 petr: závist je ale špatná a zlá vlastnost Janinka: někdy bych bral mít volný pondělky, zrovna dnes se mi vůbec nechtělo z postele a do práce jsem přišel až ve čtvrt na devět :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Konečně! Nacpaná hospoda.Co pijete vážení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 petr: závist je ale špatná a zlá vlastnost Janinka: někdy bych bral mít volný pondělky, zrovna dnes se mi vůbec nechtělo z postele a do práce jsem přišel až ve čtvrt na devět :D mě se nechce nikdy njn, mám i horší vlastnosti. Prý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Petře jsou to repliky a jsou v Havířově cena za kus 3150Kč Jiřiku ty už O2 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Konečně! Nacpaná hospoda.Co pijete vážení? tea Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Konečně! Nacpaná hospoda.Co pijete vážení? dáš si pivko Romane? Petr: se tím ještě chlub Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Konečně! Nacpaná hospoda.Co pijete vážení? no a čekáme na výčepního.Takže ke mě jedno točený.....a honem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Petře jsou to repliky a jsou v Havířově cena za kus 3150Kč Jiřiku ty už O2 ? nene,já rád malý auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Petr: se tím ještě chlub to víš, sem upřímnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.