baurak Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 tak to prijedem na navstevu to je v pohode muzes i jindy :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 nejhorší je na tom, že je máš utracený a to ještě ani nedorazily na účet taky se to tak da rict.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 to je v pohode muzes i jindy :-) :ú ok - no pockame na pocasi.... vemem spacak..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 asi se pojedu podívat někam na zakázku ci snad zakaznici? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 že by něco padlo do auta?? trochu jo, ale žádnej extrem..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 :ú ok - no pockame na pocasi.... vemem spacak..... a tak tomu bych rozumel, v patek se to tam lehce probiralo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 zduř všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 zdarek pane! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 a tak tomu bych rozumel, v patek se to tam lehce probiralo jasny... no kdyz bude cas... tak jsem jedine a jedine pro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 ahoj Petre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 jak je kluci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 u me je to dnes volny, tak se snazim delat malinko poradek na foru :-) jak u tebe?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 čau Péťo kua, sem se zasek na poradě - takle po ránu do mě hustit a taky mě potěšil podřízenej - dodal mi kompletní slohovou práci o dění u zákazníka aspoň se tady nenudím.. ale nejradši bych šel s přítulí k doktoru, páč včera byla v Turnově u nějakýho ko... normálně ji vynadal, že odmítla čípky a radši si nechala napsat prášky - od toho je přece volba ne??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 u me je to dnes volny, tak se snazim delat malinko poradek na foru :-)jak u tebe?? tak to ti docela závidím, já sedím v práci, za sebou jedno jednání a teď musím překopat smlouvu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 čau Péťo kua, sem se zasek na poradě - takle po ránu do mě hustit a taky mě potěšil podřízenej - dodal mi kompletní slohovou práci o dění u zákazníka aspoň se tady nenudím.. ale nejradši bych šel s přítulí k doktoru, páč včera byla v Turnově u nějakýho ko... normálně ji vynadal, že odmítla čípky a radši si nechala napsat prášky - od toho je přece volba ne??? zdar, to víš doktor rozumí všemu nej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 tjn, hlavně ty v Turnovský nemocnici - tam radši nechodit ani s chřipkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 no tak ja ted trochu prace.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 helemese otec tu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 ex_Bobik: taky někdy musím zavítat mezi "normální" lidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 helemese otec tu heleme se skoro děcko tu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 ex_Bobik: taky někdy musím zavítat mezi "normální" lidi normální prej heleme se skoro děcko tu ano stařešino Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 normální prej káždej ty normální lidi vidí jinak:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 aspon mas Peto co delat :-) ted ctu clanek a octa uz je pod 300000,- co ted vlastne delas Dakie?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Dobré dopoledne přeji .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 ano stařešino nebuď drzej, nebo ti vezmu hračky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.