jirka3 Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Jery: to mě by se líbilo tohle sakra,pro baworáky mám slabost.Třeba si taky jednou nějakýho pořídím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 hosi ted bych si chtel kupovat OII a ne pred skoro 3 lety .... <_< Tjn , me se hrozne libi OI RS ,ale kdyz se kouknu na ceny OII RS tak se nad tim clovek pozastavi a resi drobne dilema http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_car_id=6914784 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Krkonose nebo Jizerky, chce se ti taky Ty jo,jel bych hned,ale mam toho zitra moc.Navic lyze mam ve Svajcu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 sakra,pro baworáky mám slabost.Třeba si taky jednou nějakýho pořídím těch s touhle slabostí by bylo víc, dlouho jsem přemýšlel nad nějakou hezkou řadou 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 to víš, pro zaměstnavatele to má své kouzlo, na lidi se se.e u nekterejch pozic to chapu, ale objevuje se to na tech beznych kde to driv nebylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 těch s touhle slabostí by bylo víc, dlouho jsem přemýšlel nad nějakou hezkou řadou 3 Akorat ty bavoraky porad drzej cenu a cim starsi tim drazsi .... Libila by se mi nejaka alespon 2002 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Akorat ty bavoraky porad drzej cenu a cim starsi tim drazsi .... Libila by se mi nejaka alespon 2002 já bych se na začátek spokojil s nějakou jednjičkovou řadou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 to by byla plna palba co presne a jeste 1,8 TSI kuvy sikmovoky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 aha, ty smlouvy na dobu urcito zacinaji byt casteji a casteji jak to tak sleduji jj, to máš recht, ale po roce by ti měly dát smlouvu na dobu neručitou.. mě pokud to dobře dopadne, tak bych od 1.4. měl mít taky na dobu neurčitou, ale ví bůh to je barvicka....http://www.otomoto.cz/index.php?sect=show&id=C7600561 tu měla mamina jako služebáka - 1,4 16V hroznej krumpl! tak budu držet palce doufám, že to dobře dopadne - když už sem se kvůli tomu stěhoval sem - ale zase v Bolce je víc příležitostí jak v Turnově.. navíc jsem ochotnej i dojíždět, když se mi to vyplatí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 já bych se na začátek spokojil s nějakou jednjičkovou řadou Ty jednicky jsou taky krasny ..Si mel posilat smsky do souteze O2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Akorat ty bavoraky porad drzej cenu a cim starsi tim drazsi .... Libila by se mi nejaka alespon 2002 mě by stačila jakákoliv E46ka nejlépe kombi a stačilo by i 318i Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Tjn , me se hrozne libi OI RS ,ale kdyz se kouknu na ceny OII RS tak se nad tim clovek pozastavi a resi drobne dilema http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_car_id=6914784 :feve: ty kravo to si delas prdel!!! a ja pred 2,45 roky za 430000,- ambiente (lepsi teda) + co me stalo aby to bylo jak to je ted..... kurva prace.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Ty jednicky jsou taky krasny ..Si mel posilat smsky do souteze O2 no jo,bílá jednička by se mi moooc líbila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 já bych se na začátek spokojil s nějakou jednjičkovou řadou ...si jí kup né? si prodal FRS tak si v balíku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 u nekterejch pozic to chapu, ale objevuje se to na tech beznych kde to driv nebylo to jo, dneska už je to skoro všude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 no jo,bílá jednička by se mi moooc líbila vidis a mohl jsi ho mit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 já bych se na začátek spokojil s nějakou jednjičkovou řadou malej prcek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Dakie - Myslim,ze v dnesni dobe poridit bawo neni az takovej problem Vsak ted mas i duvod poridit nejakyho Touringa na kočárek Ovi- Nj ,je to mazec s tema cenovkama a pujde to jeste niz si myslim .Necekal bych no ,ze se objevi(ikdyz v bazaru) OII RS za cenu nove tourky .... Jirka3 - Bávo jedině v bílé ,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 vidis a mohl jsi ho mit Tý jo,teď jsem tady našel nějakej výherní certifikát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 vidis a mohl jsi ho mit stačilo posílat SMSky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Tý jo,teď jsem tady našel nějakej výherní certifikát ty ses taky kus vola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Dakie - Myslim,ze v dnesni dobe poridit bawo neni az takovej problem Vsak ted mas i duvod poridit nejakyho Touringa na kočárek Ovi- Nj ,je to mazec s tema cenovkama a pujde to jeste niz si myslim .Necekal bych no ,ze se objevi(ikdyz v bazaru) OII RS za cenu nove tourky .... Jirka3 - Bávo jedině v bílé ,, no ze by se nova okta prodavala kolem 250 a niz bych nerek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 něco mi uniklo??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 stačilo posílat SMSky měli to lišácky vymyšlený no ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 něco mi uniklo??? jj neco citim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.