Tomas_ek Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 ráno jsem musel vstávat Protože mám moc práce a právě teď to mám hotový, ještě výkresy z toho, ale moc se mi nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Kung-pao s rejží a jedno točený .Taky to vidím na dvacet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 to já už si dvacet dávám ---normálně tu za počítačem usínám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 padá mi hlava na klávesnici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Ja nepapam, ja makam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Ahoj škodováci!!! Je doba oběda! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Ahoj škodováci!!! Je doba oběda! Tady uz maji skoro vsichni nacpany pupiky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 12° Gambrinusčesnečka svíčková --------------- 124 káčé a zážitek nezapomenutelnej, jdu si dát dvacet ty kraaavo - kralovsky zrani.... dobre ty.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Tady uz maji skoro vsichni nacpany pupiky tak a uz i ja po O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Já nemám!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Ja nepapam, ja makam nejde makat s prázdným bříškem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 kecálku, jde makat s prázdným bříškem od 7:10 do 12:24 to šlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 ja makam na koho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 kecálku, jde makat s práydným bříškem od 7:10 do 12:24 to šlo ty jsi nesnídal? To bych chcípnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Ty wole...Vy děláte jako kdyby jste vykládali vagony s moukou! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Ahoj škodováci!!! Je doba oběda! Ahoj pane,oběd už proběhl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 na koho to by mě taky zajímalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Dak bych ještě jedno pivo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 ty jsi nesnídal? To bych chcípnul nebyl čas Ty wole...Vy děláte jako kdyby jste vykládali vagony s moukou! honím po monitoru myš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Já jsem línej na ten oběd dojit ale hlad mám jako kráva! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Já jsem línej na ten oběd dojit ale hlad mám jako kráva! tak co se žrádla týká,v tom já línej nejsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Tak jo no...Tak já jdu.Vidim to na lososa s bramburkama a nějakej ten zeleninovej salát protože jsem nějakej těhotnej...to břícho mi dává zabrat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Zdárek, já vás zdravím z postele..obula se do mě nějaká svině chřipková...Tak už od neděle stávkuju v posteli a nějak se nechce pustit..asi si zajdu zase po xletech k doktorce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 honím po monitoru myš a už si ji chytnul? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Já nemám!!! no jezis tak si zaskoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.