O.v.i. Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Spidul ,,si zmenil image koukam jinak o5 zdarec: ) cus dneska nejak moc pracujes ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 ...byl jsem ted na kratke 30min poradě u svýho šéfa - je spokojenej s mojí pracovní výkoností Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 takze nocni akce? jen pres den? 100% jen přes den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 ...byl jsem ted na kratke 30min poradě u svýho šéfa - je spokojenej s mojí pracovní výkoností tak to gratuluju a rekl jsi mu at teda pritalci ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Ovi....jsem tu teprv 3 měsíc....zmáčknu ho až tak za dva měsíce:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 100% jen přes den Petr - no dobra tedy.. lukyssek - tak to jo ale opatrne aby nebouchly saze.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 cusdneska nejak moc pracujes ne? Caues , no dneska je toho celkem dost a to jsem si myslel,ze bude pohoda relax ..., ale nestezuju si Nechcete nekdo Jaguara Xj6 3.2 V6 za 55 tisic? akorat je to GB : ( ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 lukyssek' : a kde pracuješ a čím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 (editace) jj, musím opatrně, je blbá doba. Pracuju u jednoho autorizovaného dealera osobních vozů (Nissan,Mitsubishi,Hyundai) Editováno: 4. Únor 2009, autor: lukyssek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Caues , no dneska je toho celkem dost a to jsem si myslel,ze bude pohoda relax ..., ale nestezuju si Nechcete nekdo Jaguara Xj6 3.2 V6 za 55 tisic? akorat je to GB : ( ... tak maximalne jen svezt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 jj, musím opatrně, je blbá doba. Pracuju u jednoho autorizovaného dealera osobních vozů hmm tak nevim co tam delas ale to taky neni dobra doba na takovej byznys co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 A prodávaji se ted vůbec auta nebo je pořád mrtvo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 tak maximalne jen svezt Jn svezenicko je paradni ! ... Kazdej takhle reaguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 auta se prodávají, ale to není uplně moje starost ...já osobně dělám na pozici koordinátor-analytik v oddělení poprodejních služeb(náhr. díly, origo příslušenství a tak,.....) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Jn svezenicko je paradni ! ... Kazdej takhle reaguje to musi zrat i maly deti u slinice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 to musi zrat i maly deti u slinice Tjn ... kdyz na to slapes tak je spotreba tech 17-19l ,ale tedko je tam 14l ... Ono s takovym autem nejde ani jinac ,proste jede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Spidul ,,si zmenil image koukam jinak o5 zdarec: ) Zdar Jero, to je nová pomocná síla v garáži... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Já asi chcípnu...nesnaším chřipku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Zdar Jero, to je nová pomocná síla v garáži... jedu si k tobe prezout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Tjn ... kdyz na to slapes tak je spotreba tech 17-19l ,ale tedko je tam 14l ... Ono s takovym autem nejde ani jinac ,proste jede to je jasny no.... tohle neni na spotrebu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Bylzde: napišu Ti večer název toho co mi vždy pomohlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Zdar Jero, to je nová pomocná síla v garáži... zdar zdar Hezká síla ... Ovi - na dalnicni jizdy auto jak delany ,ale na mesto vubec ... Spis na frajerinu pac za timhle se otoci vazne kazdej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Zdar Jero, to je nová pomocná síla v garáži... Spidi já potřebuju něco na autě Jinak se tu kluci mějte, mažu na jednání. Když budu večer schopnej tak kdyžtak cinknu a zjistím kde jste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Bylzde: napišu Ti večer název toho co mi vždy pomohlo. na me fungoval ten horky napoj coldrex....ci jak se to jmenuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Spidi já potřebuju něco na autě Jinak se tu kluci mějte, mažu na jednání. Když budu večer schopnej tak kdyžtak cinknu a zjistím kde jste no doufam ze dorazis cus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.