Petřík junior Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 kluuci musim do skoly Mejte se Tu a Peknej Den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 kluuci musim do skoly Mejte se Tu a Peknej Den hehe do skoly-ja chci taky..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 cus pane - no zazil jsem uz lepsi rana.... teda kazdy je lepsi.... jakpak jste dopadli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 hehe do skoly-ja chci taky..... ale jedině na vejšku - tam se chodilo jen když se chtělo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 jakpak jste dopadli? cus! jak bulhari.... los totalos.... a me je ted mooooc dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 cus!jak bulhari.... los totalos.... a me je ted mooooc dobre ještě, že jsem zdrhnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 ale jedině na vejšku - tam se chodilo jen když se chtělo jj dneska to bude boj s casem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 ještě, že jsem zdrhnul tak to mas recht... hele potom zacli bobikovi chutnat rumy vic a vic a pak uz sem byl vozralej jak ten bulhar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 jj dneska to bude boj s casem se říkalo, že se v malý pátek už moc nedělá, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 tak to mas recht... hele potom zacli bobikovi chutnat rumy vic a vic a pak uz sem byl vozralej jak ten bulhar pánové byly za rumový víly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 pánové byly za rumový víly si pis - jak svina - ted mi psal Bobik ze mu je blbe jak svine, blije a ma horecku.... asi jsme ten patek meli uz vcera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Ty voe vy ste hovadka !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 pěkný den přeji, jak bylo včera večer v kamenné hospodě??? já dal akorát několik pulitříků a šel jsem domu, akorat ted se mi chce spát....no je malý pátek tak to snad nějak přežiju:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 si pis - jak svina - ted mi psal Bobik ze mu je blbe jak svine, blije a ma horecku.... asi jsme ten patek meli uz vcera jsem si říkal, že je divný, že tu není. Ale protože jsem kurva tak jsem mu poslal SMS jestli nezajdem na rumíček? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Baui : Jak se mame takhle po ranu ?Ovi : bre rano pane ! no vcera jsem prijel vecer celkem vyrizenej ale dnes celkem pohoda jak u tebe?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 co to ctu?? panove byli chlastat?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Ty voe vy ste hovadka !!! taky by se to dalo tak rict hosi ale sem jeste nalitej jak kraaaava - to ma svy vyhody... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 jsem si říkal, že je divný, že tu není. Ale protože jsem kurva tak jsem mu poslal SMS jestli nezajdem na rumíček? :smich: ale pockej on pujde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 co to ctu?? panove byli chlastat?? ne sli jsme na caj a nach*ali jsme se jak dosky :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 a kde jste byli?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 a kde jste byli?? pod vezi a pak nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 rum rum rum rum rumíček jmenoval se Bobíček:) Jinak dobré ráno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 rum rum rum rum rumíček jmenoval se Bobíček:)Jinak dobré ráno... tak ten ted lezi v komatu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 :smich: ale pockej on pujde "jen blbni, bleju, mám teplotu a jsem doma" asi to trošku přehnal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 "jen blbni, bleju, mám teplotu a jsem doma" asi to trošku přehnal ze bych mu taky napsal .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.