Únor 5, 200916 r to je debil http://www.novinky.cz/clanek/160525-kuchar...t-harakiri.html byl zhulenej
Únor 5, 200916 r Ovi tak na ne musis malinko zatlacit :-) jojo,presne tak,staci jit na pobocku a rict jim,ze ti konci smlouva a ze asi pujdes k nekomu jinymu.Uvidis ty fofry
Únor 5, 200916 r nazdar kamaráde, ty se máš. Stále čekáme na to FOTO Čao Peťo, normálně v 11:00 padla... Furt FOTO FOTO FOTO, to je hrozný s váma...
Únor 5, 200916 r Ovi tak na ne musis malinko zatlacit :-) se neboj - budou cumet az mi ted zavolaj a budou chtit neco zase nebidnout...
Únor 5, 200916 r Ahoj Spidi,jojo,čekáme Ahoj Jirko, člověk v průměru pročeká 7 let života, takže je ještě čas...
Únor 5, 200916 r jojo,presne tak,staci jit na pobocku a rict jim,ze ti konci smlouva a ze asi pujdes k nekomu jinymu.Uvidis ty fofry to od nich budu ocekavat....
Únor 5, 200916 r Tvořím kávičku s mlíčkem, kdo si dá se mnou ??? jej ja bych dnes potreboval kavy... ted ovsem pujdu na snicl asi...
Únor 5, 200916 r ASi si objednam pizzu ... uz jsem dlouho nemel Spidi - Zdárek Zdar jak sviňa Jero, čéče pizzu bych dal též...
Únor 5, 200916 r jej ja bych dnes potreboval kavy... ted ovsem pujdu na snicl asi... Tak to jsme na tom stejně, já su notorickej kafař a řízek je můj nejoblíbenější zákusek...
Únor 5, 200916 r Tak to jsme na tom stejně, já su notorickej kafař a řízek je můj nejoblíbenější zákusek... ke kave
Únor 5, 200916 r Tvořím kávičku s mlíčkem, kdo si dá se mnou ??? pošli mi sem jednu, děkuju mizím na O, až to s ním jsem zpět
Únor 5, 200916 r se neboj - budou cumet az mi ted zavolaj a budou chtit neco zase nebidnout... jj tak z nich neco dostan ja od Vodafonu dostavam kazdy dva roky vyhody v hodnote cca 10000,-
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.