Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

ahoj Spidi, taky bych dal kavicku :-)

Ahoj Baui, už se to nese... :palec2:

Ahoj Baui, už se to nese... :palec2:

kuju moc mam chut :-)

jak se vede??

:) ja bych dal to kafčo ;)

Už se řítím Jero, koliko cukérku...?

kuju moc mam chut :-)

jak se vede??

Není zač... ;):palec2:

Vede se střídavě proměnlivo, lehce oblačno a večer vetšinou slunečno a roztaženo... ;)

Už se řítím Jero, koliko cukérku...?

2 kostky poprosím ;)

Jak se vede při dnešku ? :)

jaj jsem si nevsim ,ze uz se Baui pta :doh

Upraveno od Jeronymo

Spiduli ahoooj a ostatnim brou chut :)

Není zač... ;):palec2:

Vede se střídavě proměnlivo, lehce oblačno a večer vetšinou slunečno a roztaženo... ;)

tak jestli je ve finale vecer roztazeno, slunecom potazmo malinko vlhko tak neni o cem :palec2:

2 kostky poprosím ;)

Jak se vede při dnešku ? :)

Už to nesu, kávy je dost pro všechny... :palec2:

Dnes už má vyděláno, ráno rychlík od Bohumína z Brna do Jihlavy, ale už v Okříškách jsem přelezl na rychlík ze Strakonic, abych byl v 10:37 zase v Brně a tím to pro mě haslo... ;)

Spiduli ahoooj a ostatnim brou chut :)

Ahoj Janičko kočičko... kol5kol5kol5

jj tak z nich neco dostan ja od Vodafonu dostavam kazdy dva roky vyhody v hodnote cca 10000,-

jak to s Vodafonem děláš? Mě dají max. telefon na který mám stejně nárok, ale jen se slevou dle tarifu

Páči sa... ;)

děkuji pan továrník ;)

tak jestli je ve finale vecer roztazeno, slunecom potazmo malinko vlhko tak neni o cem :palec2:

Souhlas... :palec2:

děkuji pan továrník ;)

Nemáte zač pane doktore ;)

jak to s Vodafonem děláš? Mě dají max. telefon na který mám stejně nárok, ale jen se slevou dle tarifu

ted 2x po sobe tedy v prubehu 4 let jsem dostal slevu na telefon vzdy cca 8000,- a k tomu 6 mesicu zdarma pausal a platil jsem jen to co jsem provolal.

Souhlas... :palec2:

ty jsi zmenil praci??

ty jsi zmenil praci??

Ne e proč ???

ted 2x po sobe tedy v prubehu 4 let jsem dostal slevu na telefon vzdy cca 8000,- a k tomu 6 mesicu zdarma pausal a platil jsem jen to co jsem provolal.

tak to by se mi taky líbilo, ale u mě se k tomu nějak nemají cokoliv nabídnout :feve:

Já jsem nedávno prodlužoval smlouvu u T-Mobilu a dostal jsem Nokyju 6300 lol

Ne e proč ???

jsem myslel, ze jsem tady kdysi neco takoveho zahledl a ted zase pises ze ses vozil vlakem tak kvuli tomu jsem si to myslel.

Já jsem nedávno prodlužoval smlouvu u T-Mobilu a dostal jsem Nokyju 6300 lol

jo to ja bych asi dostal taky ale vzdy si vybiram drahy telefon tak davaji jen slevu ;)

jsem myslel, ze jsem tady kdysi neco takoveho zahledl a ted zase pises ze ses vozil vlakem tak kvuli tomu jsem si to myslel.

No právě že to ježdění u ČD je v podstatě jen na oko a ze známosti a zaměstnancem ČD nejsem, stále jsem zaměstnancem Volkswagenu AG ;)

No právě že to ježdění u ČD je v podstatě jen na oko a ze známosti a zaměstnancem ČD nejsem, stále jsem zaměstnancem Volkswagenu AG ;)

a jezdí si tady vláčkem, to je bordel

a jezdí si tady vláčkem, to je bordel

Aspoň dělám další věc, která mě baví a nesedím nešťastnej doma se šedesáti procenty platu od VW... ;)

Aspoň dělám další věc, která mě baví a nesedím nešťastnej doma se šedesáti procenty platu od VW... ;)

ach taak, u Vás taky odstávka?

ach taak, u Vás taky odstávka?

No tak samozřejmě...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.