Únor 5, 200916 r kuju moc mam chut :-)jak se vede?? Není zač... Vede se střídavě proměnlivo, lehce oblačno a večer vetšinou slunečno a roztaženo...
Únor 5, 200916 r Už se řítím Jero, koliko cukérku...? 2 kostky poprosím Jak se vede při dnešku ? jaj jsem si nevsim ,ze uz se Baui pta Upraveno Únor 5, 200916 r od Jeronymo
Únor 5, 200916 r Není zač... Vede se střídavě proměnlivo, lehce oblačno a večer vetšinou slunečno a roztaženo... tak jestli je ve finale vecer roztazeno, slunecom potazmo malinko vlhko tak neni o cem
Únor 5, 200916 r 2 kostky poprosím Jak se vede při dnešku ? Už to nesu, kávy je dost pro všechny... Dnes už má vyděláno, ráno rychlík od Bohumína z Brna do Jihlavy, ale už v Okříškách jsem přelezl na rychlík ze Strakonic, abych byl v 10:37 zase v Brně a tím to pro mě haslo...
Únor 5, 200916 r jj tak z nich neco dostan ja od Vodafonu dostavam kazdy dva roky vyhody v hodnote cca 10000,- jak to s Vodafonem děláš? Mě dají max. telefon na který mám stejně nárok, ale jen se slevou dle tarifu
Únor 5, 200916 r tak jestli je ve finale vecer roztazeno, slunecom potazmo malinko vlhko tak neni o cem Souhlas...
Únor 5, 200916 r jak to s Vodafonem děláš? Mě dají max. telefon na který mám stejně nárok, ale jen se slevou dle tarifu ted 2x po sobe tedy v prubehu 4 let jsem dostal slevu na telefon vzdy cca 8000,- a k tomu 6 mesicu zdarma pausal a platil jsem jen to co jsem provolal.
Únor 5, 200916 r ted 2x po sobe tedy v prubehu 4 let jsem dostal slevu na telefon vzdy cca 8000,- a k tomu 6 mesicu zdarma pausal a platil jsem jen to co jsem provolal. tak to by se mi taky líbilo, ale u mě se k tomu nějak nemají cokoliv nabídnout
Únor 5, 200916 r Ne e proč ??? jsem myslel, ze jsem tady kdysi neco takoveho zahledl a ted zase pises ze ses vozil vlakem tak kvuli tomu jsem si to myslel.
Únor 5, 200916 r Já jsem nedávno prodlužoval smlouvu u T-Mobilu a dostal jsem Nokyju 6300 jo to ja bych asi dostal taky ale vzdy si vybiram drahy telefon tak davaji jen slevu
Únor 5, 200916 r jsem myslel, ze jsem tady kdysi neco takoveho zahledl a ted zase pises ze ses vozil vlakem tak kvuli tomu jsem si to myslel. No právě že to ježdění u ČD je v podstatě jen na oko a ze známosti a zaměstnancem ČD nejsem, stále jsem zaměstnancem Volkswagenu AG
Únor 5, 200916 r No právě že to ježdění u ČD je v podstatě jen na oko a ze známosti a zaměstnancem ČD nejsem, stále jsem zaměstnancem Volkswagenu AG a jezdí si tady vláčkem, to je bordel
Únor 5, 200916 r a jezdí si tady vláčkem, to je bordel Aspoň dělám další věc, která mě baví a nesedím nešťastnej doma se šedesáti procenty platu od VW...
Únor 5, 200916 r Aspoň dělám další věc, která mě baví a nesedím nešťastnej doma se šedesáti procenty platu od VW... ach taak, u Vás taky odstávka?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.