Únor 5, 200916 r No tak samozřejmě... koukám, ale asi delší než u nás v kolbence v MB, a tam navíc tuším měli 75% platu
Únor 5, 200916 r jj tak z nich neco dostan ja od Vodafonu dostavam kazdy dva roky vyhody v hodnote cca 10000,- tak to mas OK !! tak taky po O
Únor 5, 200916 r No právě že to ježdění u ČD je v podstatě jen na oko a ze známosti a zaměstnancem ČD nejsem, stále jsem zaměstnancem Volkswagenu AG aha tak to je neco mezi co jsem si myslel
Únor 5, 200916 r ted 2x po sobe tedy v prubehu 4 let jsem dostal slevu na telefon vzdy cca 8000,- a k tomu 6 mesicu zdarma pausal a platil jsem jen to co jsem provolal. co mas s nima za smlouvu/tarif ... ?
Únor 5, 200916 r Já jsem nedávno prodlužoval smlouvu u T-Mobilu a dostal jsem Nokyju 6300 co mas za tarif/ + kolik platis masicne? +- ja prave chci NOKIA 8500
Únor 5, 200916 r koukám, ale asi delší než u nás v kolbence v MB, a tam navíc tuším měli 75% platu Mě to vychází v reálu s tím, co jsem v práci a s tím co odsedím doma za šede asi na 78%, takže to zase není taková tragédie, su oproti dřívějšku téměř pořád doma, žádný přesčasy, takže mám čas na ježdění s mašinkama i s autama, na svou mašinku, na dílnu, na kolejiště, na hospodu, na fórum, na slečnu, na pejska atd.
Únor 5, 200916 r co mas za tarif/ + kolik platis masicne? +-ja prave chci NOKIA 8500 Nejaké ten T30 HIT a platím měsíčně cca 1.000,- Kč
Únor 5, 200916 r Mě to vychází v reálu s tím, co jsem v práci a s tím co odsedím doma za šede asi na 78%, takže to zase není taková tragédie, su oproti dřívějšku téměř pořád doma, žádný přesčasy, takže mám čas na ježdění s mašinkama i s autama, na svou mašinku, na dílnu, na kolejiště, na hospodu, na fórum, na slečnu, na pejska atd. takže vlastně docela v pohodě
Únor 5, 200916 r Mě to vychází v reálu s tím, co jsem v práci a s tím co odsedím doma za šede asi na 78%, takže to zase není taková tragédie, su oproti dřívějšku téměř pořád doma, žádný přesčasy, takže mám čas na ježdění s mašinkama i s autama, na svou mašinku, na dílnu, na kolejiště, na hospodu, na fórum, na slečnu, na pejska atd. jo tak to je OK
Únor 5, 200916 r takovej bar v kotelne to je taky princip U nás máme bar v garáži, to je taky výhodné...
Únor 5, 200916 r jj nedavno jsem byl taky na jedno vychytanym miste a to bylo po podlahou garaze, vyborny napad :-)
Únor 5, 200916 r člověk na 4 hodky usne a pak to tady půl hodiny čte Jinak zdárek všem po O a všem co se teprve probudili i všem co jim blbne klávesnice...teda jestli ji už CMF nevyhodila že nepíše...
Únor 5, 200916 r člověk na 4 hodky usne a pak to tady půl hodiny čte Jinak zdárek všem po O a všem co se teprve probudili i všem co jim blbne klávesnice...teda jestli ji už CMF nevyhodila že nepíše... Zdar pane, to by se mi taky líbilo přes den chrápat...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.