Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Jero uz nepij nedela ti to dobre :D jak vidim ze nepoznas ani mistniho z okoli tak to je sila :smich:

urcite ti vypravel a uz me verbujete do Čarodějek :D ... jojo,, kujete na mě pikle :D .).)

Vloženo

Jero jj rikal mi maras...taky chce abych sel do carek ale trochu z ruky..jeste jak jsem tam mel slecnu tak jsem prespal tam ale tedkom ta moznost uz neni.Ale nejak by se to jeste poresilo bychom pak neco podnikli z Tazyym

Vloženo

Ovi - liju cistou :)

Palo ,,no vsak jasne,,chce to vymyslet nejakou skodahome akci :D .... tedko letim na jedno teda ,,mozna se jeste ozvu ,mozna ne :) tak se mejte

Vloženo
Ovi - liju cistou :)

Palo ,,no vsak jasne,,chce to vymyslet nejakou skodahome akci :D .... tedko letim na jedno teda ,,mozna se jeste ozvu ,mozna ne :) tak se mejte

tak to mam rad :)

Vloženo
uz z5 - co se deje tak brzo doma.... :)

Dneska to bylo takovy,pohodovy jak jsem rikal :) Zitra bude narocny den a pri patku myslim,ze i vecer.)...no a v sobotu se jdu pobavit na ples takze mam o zabavu postarano :)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...