Jero Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 (editace) 5:35 jsem přišel z pivíčka woe... - pán Kaliboss Editováno: 6. Únor 2009, autor: Jeronymo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Čest držko... ty kravo - vyfot celej ten tvuj garaznickej team a posli to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Čao Peťo, já Ti ho tam zase prdnu, ať máš radost... já to říkám furt, že není nad kamarády Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 ty kravo - vyfot celej ten tvuj garaznickej team a posli to nemusí být ani moc oblečený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 5:35 jsem přišel z pivíčka woe... tak to si se flinkal - prijit takhle rano a bejt ted vzhuru..... zeptej se Bobika jak se pije kdyz na to neni moc casu a musi udelat kus prace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Jj, šikovný slečny jsou potřeba... ty voe ma dobrej sverak-si prohvizdla i kotnik ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 - pán Kaliboss No není to tak hrozný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 ty kravo - vyfot celej ten tvuj garaznickej team a posli to Tak to jsem měl udělat včera v té nálevně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 já to říkám furt, že není nad kamarády Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 ty voe ma dobrej sverak-si prohvizdla i kotnik ne? Bez obav, léta praxe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Tak to jsem měl udělat včera v té nálevně... no jezis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Tak to jsem měl udělat včera v té nálevně... tak dneska jdete znovu a dokumentaci prosim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 tak dneska jdete znovu a dokumentaci prosim Ne ne, dnes je v plánu jinej program... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Teď jsem letmým pohledem do zrcadla zjistil, že mám na tváří krvavej škrábanec jak šlak, kua co já to vlastně prováděl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 dobré ráno tak tady máme poslední den a můžeme večer vyrazit do ulic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Teď jsem letmým pohledem do zrcadla zjistil, že mám na tváří krvavej škrábanec jak šlak, kua co já to vlastně prováděl... jo to znam si potom vzpomenout co.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 pěknej páteční den vespolek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 dobré ráno tak tady máme poslední den a můžeme večer vyrazit do ulic cus! jo dnes uz se zase zajdu podivat nekam... nejdriv premiera CZ filmu a potom 1-2-3-4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Teď jsem letmým pohledem do zrcadla zjistil, že mám na tváří krvavej škrábanec jak šlak, kua co já to vlastně prováděl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 pěknej páteční den vespolek a dalsi pan na holeni - zdar! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Ovi: na holení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 dobré ráno Zdar jak Brno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 pěknej páteční den vespolek Nápodobně pane... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 tak uz aby bylo 17:00 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Ty se směješ, ale já čumím jak puk... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.