Spidi Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Ovi: na holení? Holení nebrat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Ty se směješ, ale já čumím jak puk... pardoon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 tak uz aby bylo 17:00 ... Ještě dlouho ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Chvili jsem pryč a zas je tu jina slečinka .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 pardoon No vidiš že to de, za to dostaneš kávičku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Ještě dlouho ne... no prave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 No vidiš že to de, za to dostaneš kávičku... dík mlíčko a 2 cukříky prosím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Chvili jsem pryč a zas je tu jina slečinka .... jj spidak to strida jak fusakle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 jj spidak to strida jak fusakle :) jo,,nekdo ma nekdo ... ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 tak uz aby bylo 17:00 ... ...jj, tak 17.00 je taky moje dnešní meta.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 dík mlíčko a 2 cukříky prosím Páči sa... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 jj spidak to strida jak fusakle Kuš furt, já nic já muzikant... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 :) jo,,nekdo ma nekdo ... ... Jde o to projevit trochu snahu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 (editace) pánové, chci jet zítra s přítelkyní někam na výlet(cca do 100km od Prahy) nenmáte nějakej tip??? Editováno: 6. Únor 2009, autor: lukyssek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 pánové, chci jet zítra s přítelkyní někam na výlet(cca do 100km od Prahy) nenmáte nějakej tip??? Nikam nejezdi, je škaredě a ještě dlouho bude. Raděj zalezte pod peřinu a tvořte... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 pánové, chci jet zítra s přítelkyní někam na výlet(cca do 100km od Prahy) nenmáte nějakej tip??? a co chcete vidět? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Nikam nejezdi, je škaredě a ještě dlouho bude. Raděj zalezte pod peřinu a tvořte... no bude to příjemné, ale pokud by vytvořili tak čistě z ekonomického pohledu ten výlet výjde levněji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Nikam nejezdi, je škaredě a ještě dlouho bude. Raděj zalezte pod peřinu a tvořte... ...momentálně není kam peřinu dát....( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 a co chcete vidět? nevím, hledám nějakou inspiraci, úvaha je jet do Monínce(je to cca 70km na jih od Prahy) a tam si zalyžovat, ale mě se nějak lyžovat nechce:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 no bude to příjemné, ale pokud by vytvořili tak čistě z ekonomického pohledu ten výlet výjde levněji na ekonomický hlediska dlabu....ale na nějakýho prcka si myslím mam 2-3 roky ještě čas... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 a co chcete vidět? Třeba já bych chtěl vidět (. )( .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 na ekonomický hlediska dlabu....ale na nějakýho prcka si myslím mam 2-3 roky ještě čas... Ty jane, to si buď koupíš nejlíp v automatu takovej spešl elastickej sáček a nebo ta tvoje půjde k jistému odborně zaměřenému lékaři a ten ji předepíše takový zzzupr medikamenty. Rozumíš ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 nevím, hledám nějakou inspiraci, úvaha je jet do Monínce(je to cca 70km na jih od Prahy) a tam si zalyžovat, ale mě se nějak lyžovat nechce:( to bych na lyže spíš dal třeba Jizerky - Ještěd nebo Tanvaldský Špičák a s tím třeba spojit návštěvu bazéna. Nebo někam procházku pokud bude počasí - u Mnichova Hradiště jsou Drábský světničky, ale to je tak na hoďku nebo skalní město u Hrubý skály má svý kouzlo i v zimě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Spidi: neboj to znám a Rozumím:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Třeba já bych chtěl vidět (. )( .) já taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.