Dakie Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 no nazdar! ve stredu jsi mel jit s nama bohužel, vrátil sem se pozdě a co třeba příští tejden? určitě to budete opakovat ne a nešlo by to někde blíž? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 si zloun ja pa to?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 tak to ju, no asi si budes muset ujasni priority no s Vámi se dá jít i jindy v průběhu roku, do Itálie na lyže můžu jen příští týden takže je asi jasno, sorry kluci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 bohužel, vrátil sem se pozdě a co třeba příští tejden? určitě to budete opakovat ne a nešlo by to někde blíž? no vzhledem k tomu, že to vypadá, že Bobík to nepřežil tak nevím jestli bude opakování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 to je potom jina situace :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 to je potom jina situace :-) já jsem věděl. že ty jako lyžař to pochopíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 ty woe, tak to dopadne strašně jako vzdy.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 bohužel, vrátil sem se pozdě a co třeba příští tejden? určitě to budete opakovat ne a nešlo by to někde blíž? jak bliz? tagem 5 min. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 ja pa to?? no na Petra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 no vzhledem k tomu, že to vypadá, že Bobík to nepřežil tak nevím jestli bude opakování no hosi ja nevim ze ani nenapise .... to je od nej nezodpovedny.. jak se s nim muzem dohodnout na dalsi akci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 to to bylo ve středu tak velký jo? kdo tam všechno byl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 jak bliz? tagem 5 min. Dakie ted bude taťkou-tak přece nemůže rozhazovat za Tágo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Dakie ted bude taťkou-tak přece nemůže rozhazovat za Tágo.... přesně tak to je Luky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 to to bylo ve středu tak velký jo? kdo tam všechno byl? ja Bobajs chvili Petr a pak prisla kamoska a jeste potom kamos bylo dost rumu a dvandy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Dakie ted bude taťkou-tak přece nemůže rozhazovat za Tágo.... jasan pujdem bliz k mekaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 no tak ho Ovi zkus nejak zkontaktovat, ze uz chystame dalsi akci:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 no tak ho Ovi zkus nejak zkontaktovat, ze uz chystame dalsi akci:-) no pokusim se ale aby mi nerekl ze uz me nechce nikdy videt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 tak sem mu napsal sms tak jsem zvedav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 tak Bobik odepsal zije Cus, net nestiham moc prace - jestli pry chystame tu akci nekdy pristi tejden tak jde :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 a co že to chystáte za akci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Už jsem zase zde, byl jsem provětrat stroj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 čao Spíďáku! dobrej avatar, to je tvá slečna? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Už jsem zase zde, byl jsem provětrat stroj... kterej stroj Lubo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 a co že to chystáte za akci? aaale jako ta streda ale treba v sobotu... proste na hadry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 přesně tak to je Luky ...to je rozumný přece, bude z tebe zodpovědný rodič Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.