Únor 6, 200916 r To ja taky ne,,a ten song vubec ... Jen si ho pamatuju jak kdysi daavno zacal hravat ... Takove zvasltni byly ty songy ,klipy .... No já jsem se tak jaksik morálně přenesl od toho Modusu přes Elán a Team až k No Name nebo Pehe, proto každý rok jezdíme s kumpánama poslední víkend v červenci na Slnečná jazera, kde se všichni vždycky potkáme...
Únor 6, 200916 r Tak to je paradicka .... Vidis,me se do tedka zamlouvaj kapety jako Team a Elan,ale No Name a Pehu uz moc nemusim ... Jednou jsem si byl poslechnout Desmod Upraveno Únor 6, 200916 r od Jeronymo
Únor 6, 200916 r Tak co novýho pánové.Já už na to dneska seru Taky jsem to zapich .... Zacinam odpocivat a pomalu se chystat na narocny vikend ...
Únor 6, 200916 r Tak co novýho pánové.Já už na to dneska seru já taky a pomalu balím v práci a pofrčím domů. Mějte se kríásně kamarádi
Únor 6, 200916 r já taky a pomalu balím v práci a pofrčím domů. Mějte se kríásně kamarádi taky se měj a hezkej víkend
Únor 6, 200916 r Tak co novýho pánové.Já už na to dneska seru jj ja taky.. sice koncim az za 2 hodky ale .......... a uz jen posloucham songy hodne dnesnimu veceru... k akci viz.
Únor 6, 200916 r já taky a pomalu balím v práci a pofrčím domů. Mějte se kríásně kamarádi Pěknej víkend...
Únor 6, 200916 r já taky a pomalu balím v práci a pofrčím domů. Mějte se kríásně kamarádi Taky se mej A prijemny vikend
Únor 6, 200916 r hosi ale je pecicka - uplne to vidim ... jak v Libci-Harcov-Zanzik a 03:00 rano joooo arnoštek ...
Únor 6, 200916 r hosi ale je pecicka - uplne to vidim ... jak v Libci-Harcov-Zanzik a 03:00 rano jo tak tohle je fakt pecicka
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.