O.v.i. Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 :smich: tak tohle ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Rozjizdi se nam tu pekna Hitparáda:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 ste umreli vsichni? nebo uz lejete? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 ste umreli vsichni? nebo uz lejete? Pouze bojová porada před víkendem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Pouze bojová porada před víkendem... a na co jste prisli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 podivejte na konec :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 kkkkkurva ppppprace.... mmmmmazec :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Ahoj škodováci.Tak jak je? Já po včerejší výměně bouchlého kola na hradecké dálnici totálně nevychrápanej.Bouchlo někdy z Vás někomu kolo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Ahoj škodováci.Tak jak je? Já po včerejší výměně bouchlého kola na hradecké dálnici totálně nevychrápanej.Bouchlo někdy z Vás někomu kolo? zdarec nene nastesti ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Ti bouchlo kolo jo? to je nemilé, jinak doufám OK...co disk? přežil to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Je to pěknej hnus! A to ten kámoš jel 120km v hodině...a měl toho plny kecky aby to uřídil.Představa že jede dvě kila...je zničujici! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 tak panove - balim a mizim.. pro dnesek ende Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Ahoj škodováci.Tak jak je? Já po včerejší výměně bouchlého kola na hradecké dálnici totálně nevychrápanej.Bouchlo někdy z Vás někomu kolo? Ahoj Romane ... Jj,taky jsem uz zazil tudle situaci.Psal jsem o tom myslim v minule hospode ,.V 80tce mi pri predjizdeni praskla guma a bylo to celkem neprijemny ,,jsem rad ,ze to dopadlo jak to dopadlo a jezdim dal .... Ted uz je to vpohode po case,ale semtam kdyz se mi treba pri 170 na dalnici vybavi co se stalo ,probehne mi mirny mrazik po zadech .,, Snad (klep¨,klep) uz se to nikdy nestane ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Mě bouchla před deseti lety guma na T815 šestikolce poblíž Bosanske Krupy a položilo ju to na bok... U osobáku ještě ne a ani po tom netoužím, kolegovi z dílny se za jízdy roztrhl brzdovej kotouč, taky výborná věc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 To jsou samy takovy situace ,kterych se kazdy z nas boji ..jsem rad ,ze to auto je jakztakz vcajku a vim co si muzu dovolit a co ne.,, zhruba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Je to fakt problém.Chtěl jsem jenom napsat ž e ve dvousetkilometrové rychlosti neni nárok na zvládnuti situace... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 taktak,,u tedlete rychlosti je koncovka jasná ....alenastesti se nic nestalo .., Takze dneska budes relaxovat doma ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Dnes doma a zitra frčíme do Krkonoš na lyžovačku.co máte v pláne Vy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Jej ,tak to ti zavidim:) No ,,vecer nekam zasednu s par lidma u pivka ,pri patku je trocha zlataveho moku potreba .) ,zitra jdu protancovat troje strevice a v nedeli mensi srazek z fora,takze mam o zabavu postarano.-.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Mám maly dětičky 9 a 7.Chci aby se naučili dobře lyžovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Tak to je fajn Hlavnme at mate krasny pocasi Pak neco pofot' .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Jasná zpráva! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Ahoj Romane,prosím tě,jaká by byla cenovka Nokie E66 a 6220?Mas nejake zkusenosti s temahle modelama? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Ahoj Jiřiku.Nokia E66 je moc povedený model co se týká technických parametrů ale i designu.Má ho ode mě asi pět lidiček z fora tady odsud.Nokii 6220 má asi tři lidi z fora a ten se mi moc nelíbi i když má suprovej fotoaparát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Jinak ceny : Nokia E66 8600,- na výběr dvě barvičky-grey steel a white. Nokia 6220 black za 6900,- ale nedoporučuju.V tomto připadě bych sáhnul po E66. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.