jirka3 Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Ahoj Jiřiku: počasi na draka-snih s deštěm. Tak ja jsem od vcera zase v CH a chumeli tady o sto sest Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 CH-jako kde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Zdarec,jaky tam mate pocasi? Občas prší, ale jináč to jde, je zatažený a nějakejch 8°C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 CH-jako kde? Svycarsko-Villars sur Ollon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 CH-jako kde? Černá Hora... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Jináč na rychlostce od Svitav na Brno byla rozstřelená fungl nová pětková bafuša v kombále, total šrot... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Spidi: jako dnes? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Spidi: jako dnes? Jako dnes... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 To neviděl závory nebo jak se to stalo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Spidi: když já Tě pořád spojuju s železnici a proto hned mě napadli ty závory ale je fakt že asi mluviš všeobecně co se stalo na normální silnici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Hlásím polojasno..zrovna tady svítí puňťa ale asi jen chvilková slabost Hokej jsem neviděl a jsem rád, ale radost mi udělali holky Fed cupový v tenise...jsou to šikulky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Hlásím polojasno..zrovna tady svítí puňťa ale asi jen chvilková slabost Hokej jsem neviděl a jsem rád, ale radost mi udělali holky Fed cupový v tenise...jsou to šikulky tak tady sype a sype.neskutecny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Předpověd ale byla že v ponděli se má výrazně ochladit a vypadá to že jim to tentokrát docela vyšlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 tak sem zase tu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 tak sem zase tu Zdarec pane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 cus jak je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 cus jak je? Ale jo,jde to,nestezuu si .Co ty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 mohlo by to byt lepsi ale asi i horsi tak drzim hubu a krok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Je tady někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Ahoj Romane, jsem tu....jakej byl víkend? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Ahoj.Psala mi ta známa která mi slíbila že se podívá po tom pronájmu a zatím má jen samé drahé a nereálny nabídky.Ale myslím na Tebe a jakmile bych něco měl tak se ozvu. Jinak víkend byl na pohodu-relax a ted se už hodinu přemlouvám do fitka ale vůbec se mi nechce! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 jj, vím že na mě s podnájmem myslíš, mam ted jeden tip na podnájem(ale podívvat se tam jdu až po 15.2.)...tak se uvidí...nechci nic předraženýho, ale zase nějak slušnýho.... jinak včera jsem byl na otočku v Jizerkách a bylo super:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Já jsem si člověče myslel že v Praze neni problém sehnat bydlení ale vidím že se pletu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 taky tu jsem ale hledam po netu nejakej notebook Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Já jsem si člověče myslel že v Praze neni problém sehnat bydlení ale vidím že se pletu. pokud máš dostatečně plnou peněženku tak to problem není.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.