Tomas_ek Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 JŮŮŮŮ, TADY JE NAJEDNOU ŽIVO AHOJ VŠICHNI ROMARIOOO: COŽEEEEEEE ))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 OKi dík....tajně doufám v to že už se konečně někde zabydlíme a bude na čas klídek Vpohode,, pokusim se ,,nic neslibuju , jen me trklo ,ze tam mel kasmo podnajem po znamosti vykuceny .Treba by to lso nejak zrealizovat. Soukromy klidecek je pohodicka ... Bobe ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 přeji příjemnou obědovou siestu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 přeji příjemnou obědovou siestu Nápodobně ... Už taky dlabu ,je mi líp a i chutě se vracej ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 já už si jen užívám pohody, káva vypitá a teď jen čekat na konec práce tak to je dobře,ještě fous a budeš v cajku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 (editace) zdar Bobajs ty kola promyslím Editováno: 10. Únor 2009, autor: Petr81 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 standis: jen čekat na konec pracovní doby jo??? to by mě snad ani nebavilo:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 já už si jen užívám pohody, káva vypitá a teď jen čekat na konec prácetak to je dobře,ještě fous a budeš v cajku Dojidam prave posledni sousto kureciho rizku ,, ... kaficko si dam asi tez . Doufam no ,ze uz me to povoli ,..asi skaknu k veceru neco nachvili pozvedat ,nemam zadnou silu .., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 standis: jen čekat na konec pracovní doby jo??? to by mě snad ani nebavilo:) tak je tady net, tak to není nic tak strašnýho, zkouknu meily a je hodina za mnou nedáme zase někdy srázek na kávu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Standis: proč ne, klidně jo...kdy???...zítra snad bude na mým autě malá změna(sice to není moc podstatný, ale radost mi to udělá) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Dojidam prave posledni sousto kureciho rizku ,, ... kaficko si dam asi tez . Doufam no ,ze uz me to povoli ,..asi skaknu k veceru neco nachvili pozvedat ,nemam zadnou silu .., to já si dal dneska dietní, zapečenou papriku s bramborem a docela lahoda to já bych s tím zvedáním asi chvilinku posečkal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Standis: proč ne, klidně jo...kdy???...zítra snad bude na mým autě malá změna(sice to není moc podstatný, ale radost mi to udělá) viděl bych to na příští týden,zase někdy po práci, teď mi přijede mladá, tak nebude do pátku čas. nezkusíme Fílu, aby nás bylo víc a pokochali jsme se pořádným autem?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 to já si dal dneska dietní, zapečenou papriku s bramborem a docela lahodato já bych s tím zvedáním asi chvilinku posečkal Joo,takovou papricku jsem uz dlouho nemel ... Me to prave vzdycky pomuze ,ale nechci to nijak prehanet...., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 (editace) viděl bych to na příští týden,zase někdy po práci, teď mi přijede mladá, tak nebude do pátku čas.nezkusíme Fílu, aby nás bylo víc a pokochali jsme se pořádným autem?? jj, mohli bysme to zkusit, příští týden je vyhovující....navrhoval bych zase zaktuálnit příslušné srazové téma....třeba se nás zase sjede povícero Editováno: 10. Únor 2009, autor: lukyssek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Joo,takovou papricku jsem uz dlouho nemel ... Me to prave vzdycky pomuze ,ale nechci to nijak prehanet...., tak pomoct by to mohlo, pořádně se zapotíš a ráno budeš jako mraveneček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 jj, mohli bysme to zkusit, příští týden je vyhovující....navrhoval bych zase zaktuánit příslušné srazové téma....třeba se nás zase sjede povícero ok, tak se do toho zase pustíme, jdu hodit dotaz psal jsem mu, protože mám dost otázek na něho a nechce se mi to řešit přes SZ, tak by jsme to mohkli spojit dohromady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 tak pomoct by to mohlo, pořádně se zapotíš a ráno budeš jako mraveneček Uvidim ... Delat se stejne musi , v sobotu mam zakazečku ,budu tak ci tak spoceny jak Zatopek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Tak po O tu se to nejak rozhejbalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 (editace) Jery:tak práce je na to nejlepší pokud nemáš 40 teploty Editováno: 10. Únor 2009, autor: Standis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Tak po O tu se to nejak rozhejbalo malinko, je siesta, tak zabíjíme čas co jsi měl??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Jery:tak práce je na to nejlepší pokud nemáš 40 teploty Myslim,ze 40 urcite do soboty mit nebudu (klep,klep) ... doufam v to Jaky mate jinac u Vas pocasi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 malinko, je siesta, tak zabíjíme časco jsi měl??? vypecky se zelim .... to bylo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Jaky mate jinac u Vas pocasi ? v Praze ráno sníh, teď střídavě sluníčko, zataženo, takovej mix Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 v Praze ráno sníh, teď střídavě sluníčko, zataženo, takovej mix Je to hruza jak se to meni .... Tady to samy ,vcera od nulou ,dneska chumeli - sviti slunko a je 6+ .... Supr aprilovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 vypecky se zelim .... to bylo... a k tomu jedno malý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.