Jero Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 vypecky se zelim .... to bylo... Mmmmm ,,dneska samy dobrutky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Já bych si ted k práci dal jedno velký Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Je to hruza jak se to meni .... Tady to samy ,vcera od nulou ,dneska chumeli - sviti slunko a je 6+ .... Supr aprilovka člověk by ani neřekl, že je zima Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Já bych si ted k práci dal jedno velký Jo ,,to by mi bodlo taky No na zimu to vubec nevypada ,az na tu trosku snehu no .,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Myslim,ze 40 urcite do soboty mit nebudu (klep,klep) ... doufam v to Jaky mate jinac u Vas pocasi ? u nas snih - mokro-taje a zatazeno - zima..... fuj hnusnejc snad to uz ani nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 u nas snih - mokro-taje a zatazeno - zima..... fuj hnusnejc snad to uz ani nejde Akorat pocasi na umyti kary co .,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Mmmmm ,,dneska samy dobrutky presne akorat to velky nikde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Já bych si ted k práci dal jedno velký a možná ne jen, jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Akorat pocasi na umyti kary co .,, no v nedeli sem chtel-ale bylo uz hnusne tak ted bych to mel vse zpet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 a možná ne jen, jedno no to mi povidej - 2 dny sem nemel ani lok a uz bych zasel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 a možná ne jen, jedno asi jen jedno, páč v 17.00 jedu domů autem...a alkohol za volant nepatří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Akorat pocasi na umyti kary co .,, to jsem měl dneska v plánu, že vemu služebáky a pojedu a ráno vstanu a ejhle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 no v nedeli sem chtel-ale bylo uz hnusne tak ted bych to mel vse zpet... No tj, ja uz planuju,ze dam auto dopucu nejmin 3ti tyden ,ale nema to cenu ,,a jeste ,ze jsem to neudelal v sobotu jak jsem chtel pac jeste v ten den jsem mel takovydle pekny kola pneu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 no to mi povidej - 2 dny sem nemel ani lok a uz bych zasel... to je hrůza, co?? neboj v v pátek si jich aspoň o 5 víc než obvykle asi jen jedno, páč v 17.00 jedu domů autem...a alkohol za volant nepatří tak by jsi tam nechal auto a jel MHD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 MHD nee, jsem takovej že občas radši oželím to pivo a jedu autem:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 No tj, ja uz planuju,ze dam auto dopucu nejmin 3ti tyden ,ale nema to cenu ,,a jeste ,ze jsem to neudelal v sobotu jak jsem chtel pac jeste v ten den jsem mel takovydle pekny kola pneu já svýho miláčku už ani přes tu špínu nevidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 tak uz jsem zase zpet :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 MHD nee, jsem takovej že občas radši oželím to pivo a jedu autem:) tak tady v Praze je to celkem jedno, možná tou MHD jsi občas doma dřív než autem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Standis: máš samozřejmě pravdu, záleží odkud a kam jedeš a v jakou denní dobu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Vítáme Bouráka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 já svýho miláčku už ani přes tu špínu nevidím To ja nastesti jeste jo ... Baui ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 přesně Luky, já raději MHD, mám klid a nemusím se o nic starat, proto si plnými doušky užívám páteční cesty domů, lahoda a víceméně sám na cestach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 dekuji za vrele privitani :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 to je hrůza, co?? neboj v v pátek si jich aspoň o 5 víc než obvykle patek nemuzu - trenink a v sobotu rano odjezd na zapas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 tak uz jsem zase zpet :-) teda ty litas sem a tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.