lukyssek Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Brej večír, co mi dneska tady nalejete? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 uff to se mi ulevilo To verim ...jaj ,celkem jsem se pobavil ted .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 (editace) ale jinak ty kopce tam jsou pěkný, to zase jo ale kazí to ty Ocelárny bo co to tam je za ten průmyslovej hegeš Editováno: 10. Únor 2009, autor: theFrigo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 ale jinak ty kopce tam jsou pěkný, to zase jo ale kazí to ty Ocelárny bo co to tam je za ten průmyslovej hegeš Jj,,tj ,ale jak rikas,Trinecke zelezarny kazi celkovy dojem .... Co nadelame,alespon maji obyvatele kde delat .., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Brej večír, co mi dneska tady nalejete? brej, tobě nic, jsi řidič ale jinak ty kopce tam jsou pěkný, to zase jo ale kazí to ty Ocelárny bo co to tam je za ten průmyslovej hegeš zase, ale ty Třinecký železárny jsou celkem uchvátná stavba, aspoň pro mě byly, když jsem je viděl zblízka a jel jsem kolem nich, to samé Vítkovice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 dám si teda sodovku, dneska nálada na nic.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 dám si teda sodovku, dneska nálada na nic.... jak to?? přišli ti prachy, tak můžeš být chvilku happy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 zase, ale ty Třinecký železárny jsou celkem uchvátná stavba, aspoň pro mě byly, když jsem je viděl zblízka a jel jsem kolem nich, to samé Vítkovice Kdyz se zadari ,, jde tam udelat hezky fotky ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 'lukyssek': co máš s náladou? Kdo Ti ji zkazil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 jak to?? přišli ti prachy, tak můžeš být chvilku happy přišli, v zápětí po tom však nějaké nečekané vydaje...tajže:(...čekám na další výplatu....na auto se ale snad dostane jeste ke konci tohoto měsíce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Kdyz se zadari ,, jde tam udelat hezky fotky ... já tam v létě jel okolo poprvý a byl jsem ohromem, jak to někdo mohl dát tak dohromay, aby vše fungovalo a na sebe navazovalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 'lukyssek': co máš s náladou? Kdo Ti ji zkazil? kdo? úřady v ČR....konkretní radši nebudu...se z toho vyspím a bude to OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 já tam v létě jel okolo poprvý a byl jsem ohromem, jak to někdo mohl dát tak dohromay, aby vše fungovalo a na sebe navazovalo Jj,,tak tudletu otazku si kladu porad kdyz kolem toho jedu .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 přišli, v zápětí po tom však nějaké nečekané vydaje...tajže:(...čekám na další výplatu....na auto se ale snad dostane jeste ke konci tohoto měsíce tak to je nemylé. já jsem dneska dostal zajimavou nabídku na nějaký věci na auto a jsem z toho úplně paf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 kdo? úřady v ČR....konkretní radši nebudu...se z toho vyspím a bude to OK že by něco od orgánů?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Chlapi: bolí mě moudrák jako prase.Nechce mě ho někdo vyrazit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 přijeď, bouchnem si asi je to hodně blbý, když bolí zuby. Musím zaklepat, ale mě ještě nikdy v životě nebolely. Kaz ani jeden.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Chlapi: bolí mě moudrák jako prase.Nechce mě ho někdo vyrazit? já už mám klid,, tejden jsem to vydržel a pak šel ven. týden na brufenu a jsem už happy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Fakt jo? Tak to jsi happy člověk. Hele Bobiku! Mám pro Tebe opožděnej dárek k narozeninám! Chceš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 tak to je nemylé. já jsem dneska dostal zajimavou nabídku na nějaký věci na auto a jsem z toho úplně paf a jaký věci, kdyžtak SZ nebo icq že by něco od orgánů?? no něco takového Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Chlapi: bolí mě moudrák jako prase.Nechce mě ho někdo vyrazit? fáákt? já teď taky trpim, denně padnou tři tabletky brufenu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Romane, ale za ten dooufám klid to stojí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Fakt jo? Tak to jsi happy člověk.Hele Bobiku! Mám pro Tebe opožděnej dárek k narozeninám! Chceš? jj, taky si říkám, že mám v tomhle štěstí juuuuu, dárky já rááád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 To já jsem zase v tomhle tom tvrdej...nesnášim prášky a polykání chemie.Zitra to snad bude ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Takže: vše nej nej k narozeninám! Sice pozdě ale přece.A jak řiká moje už skoro sedmiletá dcera: at máš hodně kamarádů! Vše nej nej chlape jeden ušatej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.