Tomas_ek Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 díky Ti, tyhle songy jsou mazec Paráda je teď v televizi: bobík tě zve do kina na pohádku ))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 To já jsem zase v tomhle tom tvrdej...nesnášim prášky a polykání chemie.Zitra to snad bude ok. no to já si těma práškama rád pomůžu, bez prášků to bolí celej dena bolí mě od toho hlava, večer už je jako střep... a v práci se kvůli tomu nemůžu ani soustředit... zubař bude naštěstí už brzy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 no to já si těma práškama rád pomůžu, bez prášků to bolí celej dena bolí mě od toho hlava, večer už je jako střep... a v práci se kvůli tomu nemůžu ani soustředit... zubař bude naštěstí už brzy to já si na noc bral dvě 400 a ráno ve 4 jsem si muel ještě vzít jednu 600, abych vydržel do rána Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Ty jooo...šílená představa.Když boleji zuby tak se snad nemusi objednávat,ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 fuj, to bych nechtěl... brrr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 to já si právě před spaním beru jednu 400 a do rána je to oukej. Mno nic, valim to zase zaspat :-) Mějte se tu fajně ogaři a ne že to tu přeženete s kalbou aby pracující nezaspali do práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Ty jooo...šílená představa.Když boleji zuby tak se snad nemusi objednávat,ne? nemělo by, stačí když tam půjdeš hned co začíná ordinační doba ten můj bere akutní případy už půl hodiny, před začátkem ordinace a bez objednání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 brou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 ten můj bere akutní mezi 7-8ráno, ale zas až tak akutně se necítím... ani tvář mi neotéka... takže zatim dobrý, pokud se to zhorší tak samozřejmě půjdu... teď už se mi horší únava, takže fakt čao :-) jdu to vyspat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Dobrou noc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 brou a málo bolesti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 čumim na ct1, docela mazec, krotitele dluhu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Bobík: taky sem na to koukal....fakt mazec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 bry vecir :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 me se hrozne libi tohle :-) to poustime sefovi, smula ze je Radek :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 to jsou jen dateily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 tak Radek je song klasický a pěknýýýý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 presne tak Tome, na kdy vidite tu sobotu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 nějak se o tom nedebatilo ty budeš pít? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 jj budu .-) tak a na kdy to chcete zamluvit?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 mě je to tak nějak jedno na kolikátou SPAL BYCH !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 dobré ráno, už jsem v práci a spal bych... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Cest panove-dnes si asi pomackam celo od klavesnice... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Rano cestou z Prag do MB me na dalnici nasralo hned nekolik ridicu - skoda ze je nemuzu potkat osobne.... ale co... nebudu se rozcilovat hned rano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 paráda sjel jsem si do kauflandu do pekárny pro snídani )) čau kucí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.