MichalF Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Custe ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 paráda sjel jsem si do kauflandu do pekárny pro snídani ))čau kucí cus! kuva zagorko taky bych zral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Custe ! Bry den - nemas chut v sobotu dorazit do MB? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 che sem si dal lauhovaný rohlík se šunkou a sýrem, rozpečenej a jeden rohlíček. Ten jsem si dal s křenovým Almete a zapíjím to čím? kolou s rumem... lahoda... den zewlingu je tu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 che sem si dal lauhovaný rohlík se šunkou a sýrem, rozpečenej a jeden rohlíček. Ten jsem si dal s křenovým Almete a zapíjím to čím? kolou s rumem... lahoda... den zewlingu je tu. prijedu na kafe - priprav loupaky a rum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 loupáky nejsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Taky u Vas napadlo tolik sracek ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 jo, tady (v Praze)ten bílej hnus padá, ale je to fest mokrý a hned to taje....drží se jen málo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 2 cm, ale Liberec prej haldy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Toz Liberec to nevim ... aspon tam budou mit na MS> Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 loupáky nejsou tak snicl nebo rostenku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 roštěnka nebo něco takovýho by mohlo bejt k obídku, mám chuť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 roštěnka nebo něco takovýho by mohlo bejt k obídku, mám chuť ja jsem dnes nejakej hladovej asi neco zakousnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 najedenej jsem, ale spíš je tu chuť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 no tak jsem poslal kolegyni pro chlebicky a atd. ... doufam ze se nepose*u Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 chlebíčky od Bertíka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 chlebíčky od Bertíka? nevim kde byla ale zeru si jak pan - jej to je dobrota Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 volal dimi co s tou sobotou cca 8 večer na Rozvoji? Já Dimi a Martina Baurak Tomáš Adamec, šedivej scout OII Ovidius čili 6 lidí tak co, skočíme to tam ve čtvrtek večer zamluvit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 jeste asi ukecam clena s bilou OII jinak nevim jak ctvrtek - dnes jdu na hokej a mozna (kdyz sezenu zase to sikovny spani) tak tu zustavam ale to by znamenalo ze zejtra jdu spat v 19:00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 a jinak co se mi to objevilo pod fotkou? :smich: pockej - ceka te rumova zkaza :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 však se zítra domluvíme jestli jedno nebo dvě dáme takovej, mno, popisek no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 no dobra koukam ty jses pevne odhodlan, ze dnes kvuli praci ani o entr nezavadis co? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 ale jo, dělám, lae je to čištění dat a to dělá samo, načítání atd.... takže čekání a jak vyjde protokol.... odměna práce a za hodinku na oběd.... dám pivko a v kanclu rumika s kolou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 kurva to je ale hnusnej zivot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 taky makam - neco tu mam jeste tak do 15:00.... jestli to dneska vyjde po hokeji tak bych radeji zejtra mel min prace... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.