Únor 13, 200916 r ste šli spát pěkně brzo, jako já a teď tu ještě nikdo nenííííí vstááávat a cvičit !!! jde se do práce, teda já už tu jsem
Únor 13, 200916 r čauves to černý políčko co tu včera byla fotka je tvoje? moc pěkně snížený Čao, jaký políčko, co to meleš čéče... ?
Únor 13, 200916 r lumpo s jinou maskou, ale je fakt, že seat arosa je hodně málo k vidění No a my už máme dvě...
Únor 13, 200916 r kamos ma taky arosu a to mate videt kdyz mi 2 volejbalisti do toho skocime - kazdej bagl jak krava a jedem
Únor 13, 200916 r čus, máš skoro 2 hodiny sekeru Udarec! Brdo blazne proc tak brzo dneska? prace nebo si nemohl dospat ze je patek?
Únor 13, 200916 r ja kdyz koukam na ty vase fotky... Spidi s dlouhejma a cernejma vlasama .... Bobik zase vypada jak zagorka - si snad taky dam neco spesl
Únor 13, 200916 r Udarec! Brdo blazne proc tak brzo dneska? prace nebo si nemohl dospat ze je patek? SOBOTA ale záměrně, chci brzo domu a koukal jsem na IT crowd
Únor 13, 200916 r kamos ma taky arosu a to mate videt kdyz mi 2 volejbalisti do toho skocime - kazdej bagl jak krava a jedem No to musí bejt ňůňo...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.