Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

hehe tak to je urcite lepsi :palec2:lol

ale pise,ze je v praci :palec2:

Co delas ze ses tam na samotce :), kostnul bych to na ITka :palec2:

Ja mam v praci porad nejaky lidi --- :) , ne ze bych je fotil zas takovy vocko nejsem.

A už jsem zase zde, byl jsem trochu protáhnout koktici... :palec2::palec2::palec2:

:prc: ?? Bylo nacase :)

pocky tomu moc nerozumim ... si sel moc rychle jo ?? :smich:

nene ted sem zaplatil za rychlost v aute litr z pred asi tejdnem a predevcirem jsme byli popijet a v noci kdyz uz jsme neco meli tak jsme jim ukazali ze sou jednicky a oni si toho vsimli... lol to zaslapli a uz to jelo.........

nene ted sem zaplatil za rychlost v aute litr z pred asi tejdnem a predevcirem jsme byli popijet a v noci kdyz uz jsme neco meli tak jsme jim ukazali ze sou jednicky a oni si toho vsimli... lol to zaslapli a uz to jelo.........

no a jak to dopadlo?? :) Nenech se premlouvat ?? Detem taky preci nevypravis jen pulku pohadky :)

hosi hosi negoogluje se - jen vlastni prace! :)

:prc: ?? Bylo nacase :)

A potom,ze my jediny jezdime jen nekdy :palec2:

pokud si teda nejel pro rohliky :smich:

Fajne takze jdu hledat nejaky mulatky z dovci :p

Správně... :palec2:

soutěž o fotku roku 2009 - klip číslo 2 - zde :smich:

jistě pane profesor... mám celou zbírku :)

Uz jsem to polepsil ...

Foto z founa byvalky :D:D

Upraveno od Petřik

no a jak to dopadlo?? :) Nenech se premlouvat ?? Detem taky preci nevypravis jen pulku pohadky :)

no celkem v poho - skoro na rucaka to otocili a hned pred nas lol mi jenom stali a cumeli... a prej jestli se muzeme legitimovat... a ja hned (jak sem mel neco v sobe..) to viiite panovee zzzee se muuuzem legitipitovat :smich: :smich: ... overil si nas vysilackou a prej co melo znamenat ten zdvizenej prostrednicek :smich: :smich: tak sem mu rekl ze zdravim kamose (on zraovna sel domu) tak nemohli ani popel :smich: :smich:

a pak jak mi byla zima tak sem se nasral a rikam mu co jsme teda provedli at nam to rekne... ze nam je zima a ma nase OP... a on jenom v poradku a skocili do kary a zmizeli :smich: :smich:

soutěž o fotku roku 2009 - klip číslo 2 - zde :smich:

kdo to k nam zabrousil :) zdarec no peknej klip.....

to se halt tak povede.... :)

jednou sem si taky takhle "sel" dom a zrvu na ne ze at dou buzerovat jinam kdyz jeli kolem ... ale tak meli zrovna stazeny okynko. :)

slovní napomenutí za 200,- :)

se mě takz nikdz nepovedlo, že bz mě sveyli domu :(

Tak jak se Vám líbí moje Božena?

no celkem v poho - skoro na rucaka to otocili a hned pred nas lol mi jenom stali a cumeli... a prej jestli se muzeme legitimovat... a ja hned (jak sem mel neco v sobe..) to viiite panovee zzzee se muuuzem legitipitovat :smich::smich: ... overil si nas vysilackou a prej co melo znamenat ten zdvizenej prostrednicek :smich::smich: tak sem mu rekl ze zdravim kamose (on zraovna sel domu) tak nemohli ani popel :smich::smich:

a pak jak mi byla zima tak sem se nasral a rikam mu co jsme teda provedli at nam to rekne... ze nam je zima a ma nase OP... a on jenom v poradku a skocili do kary a zmizeli :smich::smich:

Klika :palec2::smich:

driv by to asi neproslo :palec2: co z nam z filmu ... aby Bob nerekl jak to muzu vedet :feve::palec2:

slovní napomenutí za 200,- :)

slovní napomenutí je slovní napomenutí a 200,- Kč je pokuta, to jsou dva pojmy... ;)

Mě ano... lol

no a bylo to u soudu ;)

slovní napomenutí je slovní napomenutí a 200,- Kč je pokuta, to jsou dva pojmy... ;)

presne tak mi ani to slovni napomenuti... ale nic na nas nemeli ja jim rekl ze sem zdravil kamose....

Tak jak se Vám líbí moje Božena?

Plyšofilní zoofil...? ;)

čao kluci

Dobry den -_- -_-

spatne vyjadreno , byl jsem slovne napomenut + 200,- pokuty .... uz ? :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.