Jero Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 krucinál to je počasí ... clověk nemuže nachvili ani drzku otevrit ,aby se neudusil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Maros: díky moc.Fakt nechápu kde se u Vás bere tolik sněhu.Kolik to je km od Hradce Králové? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Romane nevim presne. Strelim caa 250 km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 krucinál to je počasí ... clověk nemuže nachvili ani drzku otevrit ,aby se neudusil Jery,pekna fotka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Romane nevim presne. Strelim caa 250 km. Jj,tak nejak to bude .... Je tu toho fakt fest Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Dal jsem to do vyledávače a je to přesně 260 km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Dal jsem to do vyledávače a je to přesně 260 km zitra beru prkno a jdu si užít trosku prasanu mezi stromky .... Uz toho zevleni na prdeli bylo dost..., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 (editace) jj. take jsem koukal.Mne to ukazalo 268 km. jnak v nasi blizkosti a Jeryho co by kamenem dohodil http://www.javorovy-vrch.cz/index-z.php?p=snih nebo u SK hranic. http://www.skimosty.cz/zima/aktuality.php Editováno: 14. Únor 2009, autor: maros Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 zitra beru prkno a jdu si užít trosku prasanu mezi stromky .... Uz toho zevleni na prdeli bylo dost..., Take jsem letos uvazoval ze bych zkusil po 15 letech opet zajet na lyze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Take jsem letos uvazoval ze bych zkusil po 15 letech opet zajet na lyze. Ted mas nejlepsi podminky .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Maros: určitě to uskuteční aspon kvůli tomu vzduchu který je na horách nádhernej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 čus prdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 čau, nudím se doma...jel bych se někam projet autem, nevíš o nějakém cíli??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 od 20:00 v MB, přijeď bude tu Baurak, Dimi, Ovidius.... dohromady nás bude asi osm nebo devět. a teďsedím v Bondy, poslouchám live Terezku Kerndlovou a čekám na klácu s Martinou a malym Matesem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 do kamenný hospy asi ne:(...sem byl včera tady....ale dík za pozvání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 jj hospoda, kluci chtěj chlastat, když je dnes ten svatej Vylejtýn a pak chtějí na diskotéku rume rumíčku chlapče z božkova, včera jsem se z tebe poblil včera jsem se z tebe poblil dočista Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Tome, že pana Klácu s rodinkou pozdravuju a těším se na spolupráci při montáži podvozku:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Slavíte ten svátek dnes nebo ne? My jdeme na bowling-aspon něco... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Romariooo: na ten svátek dneska dlabu...respektive muj protějšek ho nějak ignoruje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 14. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Nazdar hospodáři !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 (editace) Zdarec chalani, tak jak dopadl Valentýnský den?? Jinak zkuste odkaz viz.: níže.... je to super zatím jsem se dostal na 22 level....... http://www.thegamehomepage.com/play/super-stacker-2/ Romariooo, lukyssek: tak já se s tou mou kočkou viděl asi jen dvě hoĎky muselajeĎ k rodičům, takže z toho také nic moc nebylo... sedím u PC, otevřené pivko, a hraju tu hru na kterou je odkaz výše..... Editováno: 14. Únor 2009, autor: perníkář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 brek večír, je tu někdo? ...Valentýnskej večer a ja sedím doma sám a u netu....představa byla jiná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 14. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 To většinou představy bejvaj !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 tak neplač.... nejsi sám... .... dnešek je den jako každý jiný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 jj, Hrabě představa a skutečnost je většinou jiná....co ted? je mi tu samotnýmu smutno:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.