Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
tak neplač.... nejsi sám... :smich:.... dnešek je den jako každý jiný :)

já vím, musím to tak brát...přemýšlím o nějaký náhradní přítelkyni, která by si mě vážila víc...

Vloženo

no tak popravdě a na rovinu.. zkus jí trochu pozlobit taky.... přece s tebe nebude dělat vola, také jsem to jednou podcenil a dopadlo to špatně.. už si jí tu stávající raději držím pěně na uzdě :)

Vloženo
a jak jsi to vyřešil?? :)

Poslední dva metry jsem buď v práci nebo s bejvalou spolužačkou a jejím dvouletým synátorem a dom se jezdím akorát vyspat a tím pádem jsem se doma přestal i hádat a je klid. Ale na pořád toto není řešení tak uvidím co bude časem.

Vloženo

to je pravda takto to do nekonečna nejde... no ale jinak přeji aby to dopadlo jen dobře.. s tou kámoškou a synátorem je to vždy úplně o něčem jiném o relaxu a pohodě že?? no jo ale jakmile by jste spolu žili tak to půjde vše do kopru to je jasná věc....to mě docela štve že to tak je

Vloženo
perníkař: taky mam myslíš pozlobit? no nevím no....bych i zlobil, ale nějak není s kým...:)

čéče to musíš dělat fikaně... dělej před ní třeba že ti přišla zpráva od nějaký buchty směj se u toho jak malej kluk když jsi dostal první pusu...pak se třeba seber a jdi na "pivko" to ona vědět ale nebude pak se vrátíš vysmátej třeba.. trochu jí pozlob uvidíš.. a je důležité jestli jí máš rád a nechceš jí podvádět tak budeš mít čísté svědomí,, pač to jen hraješ.. jedno z řešení

Vloženo

jasný...ja to takhle dělám mno...nepodvádím jí, ale třeba na to pivo si jednou do tydne zajdu a nelíbí se jí to a prská....jenomže ted už jsem ve stadiu kdy jí mam furt moc rád, ale tu a tam normalně přemýšlím jestli víc jak 4-letej vztah nevzdat....

Vloženo
...

Tak tohle sem po 4.letech ještě neřešil ale teď po těch 16. už zase řešíme něco jinýho. Holt bydlet s tchýní a švagrovou pod jednou střechou nikomu nedoporučuju ať jsou sebelepší !!!

A taky jsou k nezaplacení osobní poradkyně z řad rozvedených spolupracovnic - už se nedivím proč zbrojní průkaz nemůže mět každý lol

Vloženo
tak si to s ní vyříkej!!! normálně si sedněte a..... uvidíš.. vše se dá v klidu vysvětlit

..jj máš pravdu, nějak se ale bojím aby to nebyl konec....ach jo, proc je to tak složitý...

Vloženo

Pokud Ti můžu doporučit tak se toho vůbec neboj i za cenu že by to mělo skončit. To by ses dál jenom užíral a nic bys ze života neměl !!!

Není jediná a kamarádky se dycky nějaký najdou se kterýma bude možná ještě lepší zábava :palec2:

Vloženo

ona musí vidět že jsi chlapák, že se s tebou nemusí ničeho bát, že se umíš ke každému problému postavit čelem... :) věř mi... co by holka dělal s teď se prosím neuraž ty a ani nikdo jiný kdo to bude číst.. ale co by ty holky dělal s chlapem co je ufňukánek a přikývne jí na vše co řekne.. to nesmíme dělat.. jinak nám zvlčej

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...