Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor

Ani nemluv, z jedné stránky se taky těším až začne jaro, ale z té druhé nevím co všechno mě čeká a jak budu stíhat.

lukyssek': nechci Ti sypat sůl na ránu ale lidi se bohužel nezmění ale spiš naopak.Neztrácej čas s někym kdo si Tě neváži.Mám to za sebou a vím o čem mluvim.Život je opravdu strašně krátkej.

Romane, vím život je sakra krátkej a utíká to šíleně rychle....ta "sůl v ráně" ted bolí dost...klucí, ja už ted nevím co psát...doufám v brzké rozlousknutí

lukyssek': nechci Ti sypat sůl na ránu ale lidi se bohužel nezmění ale spiš naopak.Neztrácej čas s někym kdo si Tě neváži.Mám to za sebou a vím o čem mluvim.Život je opravdu strašně krátkej.

až mě někdy celkem bolí ty chvíle které jsem promarnil kruciš! :aggressive:

nezměníme téma co říkáte? co si dáte k pití? já asi jedno točený, Roman asi vyndá lahvinku z ledničky,....

no asi máš recht.. toto si můžeme říkat až budem v důchodu :smich:, tak já na točený nikam teď už nepůjdu dám si jedno z pelchovky... Kozlíka..no dnes už to bude páté, ale psssst :smich:

• Autor
nezměníme téma co říkáte? co si dáte k pití? já asi jedno točený, Roman asi vyndá lahvinku z ledničky,....

To já se du naložit do vany !!!

A zítra to bude zase trochu náročnější - dopoledne jedu za kamarádkou, v poledne spolu do solné jeskyně, odpoledne rodinná oslava u švice a na závěr celkem "nudného dne" mám ve 20:00 nástup do práce na noční :)

Jasná zpráva.Otočme list a Lukymu popřeme dobré rozhodnuti které musi udělat stejně sám :palec2:

A jinak lednice je otevřená-co si dáte? Mám tam bíle a červené.Vybírejte! :smich:

post-6947-1234644845_thumb.jpg

A další víno mám na stole...kdo to má proBoha chlastat??? :prc:

post-6947-1234645020_thumb.jpg

post-6947-1234645041_thumb.jpg

...tu ledničku doplňuješ a vyprazdňuješ pravidelně? je stále plná?

....Život je opravdu strašně krátkej.

dnes sa mi to bohužial znova potvrdilo :(:rip:

pěkné pěkné, teda Romane... :smich:

zomrel maminej sestry manžel, rakovina to dorazila na druhýkrát... :( dosť nás to šokovalo, tak skoro sme to nečakali...

Kluci a až budu velkej kluk tak se vyseru na město a odstěhuju se na Moravu...koupím malej sklípek a budu se starat o malý vinohrad.P.S a bude mě dobře!

Na zdravi chlapi!!!

post-6947-1234645360_thumb.jpg

post-6947-1234645378_thumb.jpg

post-6947-1234645395_thumb.jpg

post-6947-1234645415_thumb.jpg

post-6947-1234645432_thumb.jpg

post-6947-1234645447_thumb.jpg

zomrel maminej sestry manžel, rakovina to dorazila na druhýkrát... :( dosť nás to šokovalo, tak skoro sme to nečakali...

rakovina je svinstvo....... je to hnusné, ale pro něj to bylo vysvobozením.... a vy ho budete mít navždy v srdcích :)

včera som si dával červené vínko...ale dnes nemám chuť :feve:

'wrccko' : upřimnou soustrast.Je to smutny a bolestivy přijit o člověka a navic z rodiny.Drž se!

tak koukej mi tam zařídit nějaký kutloch... moooc rád bych tam na víkendy jezdil :) byl jsem ve sklípku jednou, díky mému šéfovy, pil jsem ta jejich skvělá vína to víš, že hlavně Pražákům tam místo těch kvalit dávají nějaké slitky... ale s ním to bylo v pohodě a hlavně bez problémů s tím vínkem

je to 8 rokov čo sa z jednej dostal a teraz mal niečo na mozgu a neviem kde, tak sa nedalo očakavať nič dobré, akurát, že je to už druhý človek z rodiny čo skončil takto :aggressive: treba si užívať život a neopúšťať sa v takých chvíľach a bojovať, ale to on nakoniec vzdal. Vďaka pernikar i Romario

nemáš vůbec za co... to je vždy nepříjemné.. a opravdu jak říkáš že už jednu přemohl.. ta rakovina je hnus děsněj...a pro něj je to opravdu vysvobozením... upřímnou soustrast

HOVNO, já vím co říkám, jen mi není dobře :D :D

'ex Bobík' : to bylo ke komu?

to je hláška večera, autor rumová víla, luke

přítomni a pijící já, baurak, ovidius, luke, dimi a další a další :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.