Únor 16, 200916 r Cauwec Chlapaci koukam,ze stale nasavate :D Dneska teda stavani na hovno kouknu z okna a ta nadilka no jeje
Únor 16, 200916 r Ty voe ... jeste ze me bolej zada a nebyl sem ... kdyz vidim tu pyramidu co Vam tam roste na stole
Únor 16, 200916 r Ty voe ... jeste ze me bolej zada a nebyl sem ... kdyz vidim tu pyramidu co Vam tam roste na stole velka skoda ze jsi nedorazil... jsi mohl pridat do ty pyramidy a to jich bylo nekolik.. jako v Egypte )
Únor 16, 200916 r to byl omyl, ty panáky byly jinam. to je vsem jasny, ale kdyz uz to tam polozil tak ste neodolali
Únor 16, 200916 r to je vsem jasny, ale kdyz uz to tam polozil tak ste neodolali a taky si pamatuju na jednoho vylitýho panáka na stole, to bylo škody
Únor 16, 200916 r mám hlad dnes jdem na jídlo už v 11 k ukrajince Alespoň něco... stará mi připravila jatýrka s omáčkou a rejžíčkou a já idiot to nechal doma
Únor 16, 200916 r mám hlad dnes jdem na jídlo už v 11 k ukrajince pak mi rekni co ma-taky se mi dnes k ni chce! a hlad mam jak nevim co...
Únor 16, 200916 r a taky si pamatuju na jednoho vylitýho panáka na stole, to bylo škody tak to mas recht! sem si malem pobrecel
Únor 16, 200916 r Alespoň něco... stará mi připravila jatýrka s omáčkou a rejžíčkou a já idiot to nechal doma ojojojoj no to jsi tomu dal.. takze o hladu dnes
Únor 16, 200916 r ojojojoj no to jsi tomu dal.. takze o hladu dnes toho bohdá nebude abych zustal vo hladu .... asi vetnamec - hlad mam co sem si sednul .)
Únor 16, 200916 r kdž čtu, že jsi tam nechal játra, tak je to i dobře kurva, hlad už velikej vcera sem zral k veceru jak prase tak dnes sem si rekl, ze od rana do obeda ani tuk a az ten obed.... takze od rana jsem nemel jeste ani rohlik a uz je hlad nesnesitelnej.... ale ja to vydrzim....
Únor 16, 200916 r to jsme na tom stejně, taky jsem měl večer žravou a dnes jen piju vodu ještě 15 minut a jdu
Únor 16, 200916 r Zdravíčko přátelé koukám pánové se hodně bavili. Přemýšlím jestli není dobře, že jsem nebyl
Únor 16, 200916 r to jsme na tom stejně, taky jsem měl večer žravou a dnes jen piju vodu ještě 15 minut a jdu ja o hodinu dele..
Únor 16, 200916 r Zdravíčko přátelékoukám pánové se hodně bavili. Přemýšlím jestli není dobře, že jsem nebyl cus!! nene chyba! akce byla velika jako cela Afrika a s tema pyramidama
Únor 16, 200916 r to jsme na tom stejně, taky jsem měl večer žravou a dnes jen piju vodu ještě 15 minut a jdu Hele vy tam mate nejakou celozaavodku bo co??? Se nedivim... sobota to vam bylo blbe co ? Nedele vecer zrava )) a ted mame hladika
Únor 16, 200916 r cus!!nene chyba! akce byla velika jako cela Afrika a s tema pyramidama no v době kdy vy jste pyramidovali já si užíval volantu po cestě dom, ale udělal jsem si rekord z Rozvadova příště jdu s Váma
Únor 16, 200916 r no v době kdy vy jste pyramidovali já si užíval volantu po cestě dom, ale udělal jsem si rekord z Rozvadova příště jdu s Váma si jel jako zvire vid? no akce se pry bude opakovat z toho duvodu, ze jsme se moc nezridili... tak priste
Únor 16, 200916 r zdárek ve spolek...tak už taky workuju,ale taky se už nějak těším naoběd...jak máte v MB? tady v Pze od rána padá..ale viděl bych to tak na 2cm..takže kalamita
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.