Únor 17, 200916 r co snížek u vás ??? ... Tady mám dnešní cestu do práce u nas ano - napadalo ho dost pres noc a rano jeste sport s hrablem
Únor 17, 200916 r u nas ano - napadalo ho dost pres noc a rano jeste sport s hrablem no u nas covece, nahore v zatacce vykrosena dodavka ... tak to tam sikulove ( soferi ) ridili ... z vrchu je rovnou poustel a ze spoda dokopce je stopoval ... takze se z nich uz nikdo nerozjel no super akce fakt )
Únor 17, 200916 r tak jsem ted s kamosem roztlacil Fabku HTP naskocila na 1 cuk copa ze se nechytala ???
Únor 17, 200916 r dotycnej nechal svitit a v tyhle kose ta kara to nedala... asi tejden v kuse to se celej tejden nestavil u auta?? To uz se mi dlouho nepovedlo ...
Únor 17, 200916 r copa jsi si koupil k sváče? nějakej celej dort co ja dneska nafasoval 1kg Jogobella tropicke ovoce ... zajímavej kyblíček
Únor 17, 200916 r ne to je starsi pan a na to vylozene jebe jeste vic nez ja ani nevim na co... víc než ty na pití kefíru
Únor 17, 200916 r copa jsi si koupil k sváče? nějakej celej dort co nene 2x syrovy rohlik + malou majku 1x skoricovy sladky loupak s tvarohem
Únor 17, 200916 r nene 2x syrovy rohlik + malou majku 1x skoricovy sladky loupak s tvarohem mám na celej den 6 rohlíků a 14 deka tuňákový pomazánky a polovinu jsem už sežral
Únor 17, 200916 r mám na celej den 6 rohlíků a 14 deka tuňákový pomazánky a polovinu jsem už sežral tak ted klid az do obeda a potom zbytek ne?
Únor 17, 200916 r ale nemuze ti to chutnat ale může , pivo mi taky chutná a všichni víme že je zdraví
Únor 17, 200916 r cus! vsude beloba jak cep - a docela i dost ale myslim ze to trochu sleze pres den - zacina sviti....
Únor 17, 200916 r tak ted klid az do obeda a potom zbytek ne? no asi dám teď zase jeden rohlíček, pak skočím někam do kšeftu pro něco k pití a do čtyř hodin to už nějak doklepu
Únor 17, 200916 r no asi dám teď zase jeden rohlíček, pak skočím někam do kšeftu pro něco k pití a do čtyř hodin to už nějak doklepu nebo všechno sežrat teď a pak to budeš trávit )
Únor 17, 200916 r cus! vsude beloba jak cep - a docela i dost ale myslim ze to trochu sleze pres den - zacina sviti.... venku je parádně, hlavně že už nekydá a to mělo ještě dnes celej den,
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.