P2M Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 Ted me to jentak napadlo,,je to hodne stara zalezitost ...muism tedko letet ,pozdejc proberem zatim chlapi Už mi to jelo, musel jsem dát vmware a udělat virt machine jenže pak jsem zase reinstaloval kompa... Nicméně písni SZ, dáme to nějak dokupy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 tak pomalu mizim si dat neco za firemni prachy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 kam jdete? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 kam jdete? jdeme na stary mesto- rybarna... tak potom zavolam ok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 oki, přítel na telefonu :D tedy spíše výpitek na telefonu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 oki, přítel na telefonu :D tedy spíše výpitek na telefonu Ok meine liebe alcohol Freunde Tschuss! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 Cus bus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 Brej večír ...., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 Tak mam konecne padla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 Ja uz dneska dobehal a pododelaval cfo bylo potreba,,predchvili jsem se pristihl jak kolybam hlavou a sžírá mě spaní ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 Ja uz dneska dobehal a pododelaval cfo bylo potreba,,predchvili jsem se pristihl jak kolybam hlavou a sžírá mě spaní ... tak ja ani utahanej nejsem,takze vyrazim na poradnou veceri Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 tak ja ani utahanej nejsem,takze vyrazim na poradnou veceri J,tak to bych si take nechal libit Kazdopadne dobrou chut' Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 J,tak to bych si take nechal libit Kazdopadne dobrou chut' dikec,bude kure na kari s rejzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 dikec,bude kure na kari s rejzi Ojoj,,to mi nesmis rikat ... To bude panecku papanicko na vecer ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 Dobrý večer pánové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 Kde jsou všichni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 Já jsem třeba doma:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 Jak je Luky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 Pohoda klídek:) už konečně...ted už je krapet naplnit bankovní konto a bude vše OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 Luky: takže jsi free? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 už jo....už má dušička trochu pokoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 Ty wole...neznám sice souvislosti proč a jak ale hlavně se nevracej a nelituj rozhodnuti svého.P.S vlastní zkušenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 nic vracet nechci, neboj....souvislosti nechci radši pitvat....zítra už se těším s kamarádama na Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.