Tomas_ek Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 hele já se nudím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Tak jeď do Brna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 oki a pak zase hned nazpět, 7:10 sraz na MB shellce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 To seš tady za chvílu pokud nepotkáš toho novýho pašíka co má "kobra D1" a nějakou tu shellku taky najdeme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 ale já potřebuju ráno na Sosnovou (Česká Lípa) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 S Tvojí decentně pomalou jízdou to nemůže být problém !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 za posledních 1OOO km mám spotřebu rovných 1O,O naturalu N95 chtěl bych to stáhnout na dalších 1OOO km na 9,O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Když já teď mám nějakejch cca 8,7 tak by to neměl být problém a když tam necháš ty 15" kola tak se třeba dostaneš i na 8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 15" vracím asi v úterý a beru si svoje 17 zimničky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Tak to máš co dělat abys do úterka najel 2.000 Km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 ty vole dvatisíce najedu tak za 2 a půl měsíce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Holt musíš pohnout když chceš se spotřebou dolů A nebo vyměnit obuv !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 boty jsou v nejlepším pořádku a převážně jezdím na tempomat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Tak ten je dobrej a pohodlnější ale nějak při něm mám větší spotřebu po dálnici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Dobre ranko . Hlasim tady u nas momentalne -19 stupnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Přeju hezkou neděli....by mě zajímalo kdo tady furt sype z nebe ten bílej hnus:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 u nas nesype nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 ...tady v Praze sype, je to mokrý....zž chci aspon 15 stupnu nad nulou a jaro sakra.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 takze tam mate kolik stupnaku ,ze je to mokre ? Dockas se,neboj.vse ma svuj cas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 teplota tady cca -2stupne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 také jsem byl pěkně nas...když jsem ráno otevřel oči.... Za vločkou vločka z oblohy padá chvilinku počká a potom taje Na staré sesli sedí pan Lada obrázky kreslí zimního kraje To mokré bílé svinstvo padá mi za límec už čtvrtý měsíc v jednym kuse furt prosinec Večer to odhážu namažu záda a ráno se vzbudím a zas kurva padá Děcka majú zmrzlé kosti a sáňkujú už jenom z povinnosti Mrzne jak sviňa třicet pod nulu auto ani neškytne hrudky se dělaju v Mogulu Kolony aut krok-sun-krok bo silničáři ta jak každý rok su překvapení velice že sníh zasypal jim silnice Pendolíno stojí kdesi gu Polomy zamrzli mu všecky CD-ROMy A policajti? Ti to jistí z dálky zalezlý do Aralky Na Vysočině zavřeli D jedničku kamióny hráli na honičku Takzvané rallye Letní gumy v tym kopcu u Meziřící spěchali s melounama a teď jsou v... Však víte kde Na ČT1 Studio sníh Voldanova sedi na saních A v Praze kalamita jak na Sibiři tři centimetry sněhu a u Muzea štyři Jak v dálce vidim zasněženy Říp řikám si: Praotče Čechu tys byl ale strašny cyp Kdyby si popošel ještě o pár kilometrů dále tak jsem se teďka mohl kdesi v teple v plavkach valet Místo toho aby se člověk bál zajít do Tesca na nakupy jak jsou tam na tych rovných střechách sněhu kupy Do toho všeho jak mi jak mám zmrzlý nos aj líce a tak ještě z radia provokater Nohavica Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Ahoj kamarádi, jsem zde ! D1 paráda, pěkná čistá a nikde žádný auta, to se mě líbí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Hradec Králové hlásí +3 stupně a přes noc napadlo asi cca 5 čísel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Ahoj kamarádi, jsem zde ! D1 paráda, pěkná čistá a nikde žádný auta, to se mě líbí... Vseci na horach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Vseci na horach Čao Maro, asi jo, bo v letě jsou asi pro změnu všichni na D1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.