Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
zdarek - no taky sem tu neco mel ale probil jsem se tim nastesti do O

a ted jsem uz i po O

Jo uz je tu taky klidek... zase po vikendu vsichni plni energie tak se dopoledne vyradili a bude snad klidek.

Vloženo
tak přesně..jíst, bydlet a oblékat se musíme

heled kdyz te tu mam , zkus mi poradit ... davam dohromady kuchyn, ale nechce se mi mrcasit s obkladem, cim by se to dalo slusne nahradit aby nebyly zaflakany steny kdyz se tam pak bude varit.

Vloženo (editace)
cauuu

Zdarek ....

Koukam na ten tvu avat tak se hned pochlubim :D ,,,dneska jsem po x letech řídil škodověnku 1000 MB ,paráda ! ;)

Editováno: , autor: Jeronymo
Vloženo
zdarec

tak jak pracovne?

Caues ...

Pracovne ,sportovne vselijak :) ...stiham co se da ... Dneska je toho drobatko vice no .Ted mam nachvili pauzu na obed a chvilku klidu tak toho vyuzivam ...

Co u tebe ? ..

Vloženo
Caues ...

Pracovne ,sportovne vselijak :) ...stiham co se da ... Dneska je toho drobatko vice no .Ted mam nachvili pauzu na obed a chvilku klidu tak toho vyuzivam ...

Co u tebe ? ..

no od rana pracovne - s velkym nasazenim ale ted uz v poho - shanim po netu novejsihi vaga a Coding Calculator :)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...