Únor 25, 200916 r a teď co je lepší, pohodovej típek v hospodě nebo čučet na buchtu s velkejma kozama a půlkou zadku z kalhot ven, ale totál vymázlo v hlavě ?
Únor 25, 200916 r a teď co je lepší, pohodovej típek v hospodě nebo čučet na buchtu s velkejma kozama a půlkou zadku z kalhot ven, ale totál vymázlo v hlavě ? a rvat na ni at nam da.... :smich:
Únor 25, 200916 r tak jedna zakazka uz hotova! parada... jete sem si na dnesek dal dve ale to uz neni solich...
Únor 25, 200916 r No tak sem si to pročet , to z zase bylo veselo což? cus! no dali jsme jedno-dve ...
Únor 25, 200916 r platil jsem šest, pak ty dva navíc a dva jako prezent podniku, vlastně já 8 a ty 7, jenže ty jsi hrdina a měl jsi k tomu dvanáctky
Únor 25, 200916 r platil jsem šest, pak ty dva navíc a dva jako prezent podniku, vlastně já 8 a ty 7, jenže ty jsi hrdina a měl jsi k tomu dvanáctky jj ja to pribrzdoval asi 6-7 dvandama
Únor 25, 200916 r Brý den.....Ajéje to musí být v alejích nablito dobrej ... , nenne rikali ze to brzili 12kama
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.