Únor 25, 200916 r dobrej ... , nenne rikali ze to brzili 12kama Dvanáctky ok,ale ty rumy Njn,není rum,není šturm
Únor 25, 200916 r Tez bych spal,,,dnesa rano jsem byl ve 4 vytahovat kamose ze snehu ... Proc vzdycky volaj me ,,to nepochopim ....ZTustal s 323 na brichu a neslo se hnout ....
Únor 25, 200916 r Tez bych spal,,,dnesa rano jsem byl ve 4 vytahovat kamose ze snehu ... Proc vzdycky volaj me ,,to nepochopim ....ZTustal s 323 na brichu a neslo se hnout .... To byl nekde u lesíka ne??? Ve 4 rano
Únor 25, 200916 r Tez bych spal,,,dnesa rano jsem byl ve 4 vytahovat kamose ze snehu ... Proc vzdycky volaj me ,,to nepochopim ....ZTustal s 323 na brichu a neslo se hnout .... To je vsude stejny , taky mi prijde ze vzdycky volaj me.
Únor 25, 200916 r To byl nekde u lesíka ne??? Ve 4 rano Jel pro znameho a pak smer ČB .... Jsem mu rikal,machrovinky machrovinky a pak to tak dopada . Uz davno jsem nebyl tak vytoceny
Únor 25, 200916 r tak hlásím že v Praze vykouklo sluníčko, kéž by to už takhle vydrželo:) Zdar Luky ... Tady čouha trosecv azura jinac nic moc.... ale taje
Únor 25, 200916 r tak jsem sel prekontrolovat server tak jsem toho zrovna vyuzil a dal si 20ku :) no a je hned lip
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.