Spidi Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Ahoj kamarádi, tak jsem projel za dva dny světa kraj a už jsem zase tady... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 čus a jaké to bylo proletět světa kraj? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 čus a jaké to bylo proletět světa kraj? Čao Bobíku, docela fajn, protože všude jinde než u nás jsou silnice O.K. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 tady u nás jsou silnice dokonci i suchý a po sněhu hodně málo památek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 tady u nás jsou silnice dokonci i suchý a po sněhu hodně málo památek No a kluci v D dnes měli dálnice zametený a vysuprovaný jak v létě, prostě paráda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 o tom si můžeme tady nechat leda zdát, tady všude zase výmoly a než se to opraví, to bude trvat, chjo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 o tom si můžeme tady nechat leda zdát, tady všude zase výmoly a než se to opraví, to bude trvat, chjo No o tom mi ani nemluv... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 nazdar chalani... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 nazdar chalani... Zdar jak Brno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 jak se vede? zas víkend na obzoru co plánujete?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Ahoj chlapci.Tak jsem se vrátil z MS z Liberce a bylo to tam super Zážitek na celej život! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 jak se vede? zas víkend na obzoru co plánujete?? No docela to jde, sice su teď v takovým trošku divným rozpoložení, ale za to si můžu sám a vím že su vůl a moje cíle jsou nereálný... Původně jsem chtěl v neděli zavazovat jeden motor K12 170DR, ale ještě nejsou všechny díly pohromadě, tak je to odloženo na příští víkend... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 a nechystá se někdo v pátek do TipSport Areny na Ranní show? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 No docela to jde, sice su teď v takovým trošku divným rozpoložení, ale za to si můžu sám a vím že su vůl a moje cíle jsou nereálný... Původně jsem chtěl v neděli zavazovat jeden motor K12 170DR, ale ještě nejsou všechny díly pohromadě, tak je to odloženo na příští víkend... tak hlavně aby už také vyšlo počasí! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 tak hlavně aby už také vyšlo počasí! Též doufám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 no tady v Práglu bylo dnes tak krásně...ale na sundání zimní bundy to ještě nebylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 no tady v Práglu bylo dnes tak krásně...ale na sundání zimní bundy to ještě nebylo V Brně teda hnus, zataženo, ale jináč cca 5°C, takže jsem po příjezdu oplách koktu šampónem s voskem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 taky už jí chci konečně umejt a luxnout.. jsem si koupil v bauhausu takovej levnej sráč vysavač.. no levnej 2 000 stál tak snad to bude luxovat máme ho v práci a docelato luxuje, ale jinak je neštěstí kupovat něco v takovej hobby obchodech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 taky už jí chci konečně umejt a luxnout.. jsem si koupil v bauhausu takovej levnej sráč vysavač.. no levnej 2 000 stál tak snad to bude luxovat máme ho v práci a docelato luxuje, ale jinak je neštěstí kupovat něco v takovej hobby obchodech Vysávání mě čeká zítra... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 jste všici nějací rychleší sakra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Brý večer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 brý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Brý večer Ahoj Peťo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Kuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 ahoj Jani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.