Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
tady u nás jsou silnice dokonci i suchý a po sněhu hodně málo památek :)

No a kluci v D dnes měli dálnice zametený a vysuprovaný jak v létě, prostě paráda... :palec2:

Vloženo
jak se vede? zas víkend na obzoru co plánujete??

No docela to jde, sice su teď v takovým trošku divným rozpoložení, ale za to si můžu sám a vím že su vůl a moje cíle jsou nereálný... Původně jsem chtěl v neděli zavazovat jeden motor K12 170DR, ale ještě nejsou všechny díly pohromadě, tak je to odloženo na příští víkend...

Vloženo
No docela to jde, sice su teď v takovým trošku divným rozpoložení, ale za to si můžu sám a vím že su vůl a moje cíle jsou nereálný... Původně jsem chtěl v neděli zavazovat jeden motor K12 170DR, ale ještě nejsou všechny díly pohromadě, tak je to odloženo na příští víkend...

tak hlavně aby už také vyšlo počasí!

Vloženo
no tady v Práglu bylo dnes tak krásně...ale na sundání zimní bundy to ještě nebylo

V Brně teda hnus, zataženo, ale jináč cca 5°C, takže jsem po příjezdu oplách koktu šampónem s voskem... ;)

Vloženo

taky už jí chci konečně umejt a luxnout.. jsem si koupil v bauhausu takovej levnej sráč vysavač.. no levnej 2 000 stál tak snad to bude luxovat máme ho v práci a docelato luxuje, ale jinak je neštěstí kupovat něco v takovej hobby obchodech

Vloženo
taky už jí chci konečně umejt a luxnout.. jsem si koupil v bauhausu takovej levnej sráč vysavač.. no levnej 2 000 stál tak snad to bude luxovat máme ho v práci a docelato luxuje, ale jinak je neštěstí kupovat něco v takovej hobby obchodech

Vysávání mě čeká zítra... ;)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...