Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
:smich: dneska jsem byl v práci na dvě hodiny pak jsem sháněl novou dodávku, zítra práce je, v pátek zase volno důchodci zasraný... je to ze 70% naše klientela a nechtějí to teD´nechat si namontovat :aggressive:
Vloženo
:smich: dneska jsem byl v práci na dvě hodiny pak jsem sháněl novou dodávku, zítra práce je, v pátek zase volno důchodci zasraný... je to ze 70% naše klientela a nechtějí to teD´nechat si namontovat :aggressive:

Duchny nebrat... lollollol

Vloženo

jen si dělejte srandu.... :smich::smich: víte jaké je to peklo.. to se nám stalo nedávno také důchodci paní byla asi nějaká nemocná v tom bytě přetopíno tak jsem stáhl kohutek a ona hned to nechte to nedělejte oni příjdou dělat okna :smich:, všude smrad ta zatuchlina.. dokonce jsme k jednomu zákazníkovi volali už sanitku asi ho z toho bordelu co děláme tak to s ním seklo :smich:

Vloženo
jen si dělejte srandu.... :smich::smich: víte jaké je to peklo.. to se nám stalo nedávno také důchodci paní byla asi nějaká nemocná v tom bytě přetopíno tak jsem stáhl kohutek a ona hned to nechte to nedělejte oni příjdou dělat okna :smich:, všude smrad ta zatuchlina.. dokonce jsme k jednomu zákazníkovi volali už sanitku asi ho z toho bordelu co děláme tak to s ním seklo :smich:

Ufffff, to by asi nebylo zrovna hokna pro mě... ;)

Vloženo
Mluvíš za sebe ?

S tím vínem a vodkou dohromady bych se nedivil lol

ja byl v cajku,dneska jsem byl celej den na sjezdovkach,bylo nadherne,tak jsem se i opalil.A kdyz vas za to jeste nekdo zaplati....... :palec2:

Vloženo
Dobrej večír hospodáři a CMF :palec2:

Jak je při středečním večeru lol

Zdar jak Brno Laďo, ale jo, docela to jde, už jsem si vyčetl, že su debil a pomalu můžu jít spát... ;)

Vloženo
Jiřiku: já nevím...já si pořád myslim že si z nás děláš prdel! :smich: takovej prostě pocit no... ;) myslim tim to že si koupiš nějaké fáro a ted si z nás utahuješ :)

Neutahuju,bude to Logan bez zadku ;)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...