Únor 26, 200916 r Autor Jednou zacas mi to snad neuskodi ....... Kdyz makas vic,,mas vic kacek a pak se treba z toho kvanta prachu zblaznis Chocholoušek to vyřeší !!!
Únor 26, 200916 r Co jsou to "přesčasy" ??? - to já už dávno neznám to je jako kdyz delas neco jako navic Jako treba - stara te posle na nakup a mas sebou vzit smeti
Únor 26, 200916 r Autor to je jako kdyz delas neco jako navic Jako treba - stara te posle na nakup a mas sebou vzit smeti To už taky neznám páč "stará" se vyřešila sama
Únor 26, 200916 r Autor cest soudruzky a ne ze se zase vecer nalejete znate to....... Ach ty vlastní zkušenosti tohoto týdne !!!
Únor 26, 200916 r Autor No tak to si stasnej muz ne ? Zatím si nestěžuju Apropo je načase se přesunout někam jinam a za někým jiným !!! Zatím a večer
Únor 26, 200916 r Zatím si nestěžuju Apropo je načase se přesunout někam jinam a za někým jiným !!! Zatím a večer Cus ...
Únor 26, 200916 r No nic Jerrouši, já se pomalu taky vytratim.... Jasny,, taky mizím Tak kdyztak vecir Zatial
Únor 26, 200916 r To Ti ale trvalo hodně dlouho než jsi přišel zase zpátky k sobě po takovým hladu tak včera jsem se už na PC nedostal a pak jsem šel rovnou do práce.. a já pracuji v terénu tak odpověď mohla přijít až teď
Únor 26, 200916 r Tak a uz nato seru ,,, Nevim jestli mam zacit jezdit busem po vsech zakazkach ,nebo co.,,,mam novej tuning asi 50cm dlouhou a 3 cm sirokou rejhu na zadnich levych dverich az po blatnik .... Curaci vseci bezohledni šoferi .,,
Únor 26, 200916 r Fakticky nevim .... Je to na kokot ...Uz tak tam je dost oderek ,,precijen je to starsi auto,ale furt neco novyho,, Kdybych si to posral ja,,budiz ,ale kurec ,jezdim bez tukancu a nehod a dup dalsi rejha..., Si necham auto obalit molitanem
Únor 26, 200916 r zdarec hosani....konecne jsem to prolouskal Jery,co se ti stalo ? Upraveno Únor 26, 200916 r od maros
Únor 26, 200916 r Zdar Mari ... Ale,,stal jsem na parkovisti a nevim,,bud nekdo couval kolem me a drhl naraznikem ,,,Nevim netusim ... Zitra to fotnu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.