Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

jo hrvatske kuny.... to bylo v lete....... azaz.... :) makarska tenkrat byla snad jen nase po tom co jsme ji vzali utokem .... krasne leto... :)

tak jdu chrapat nebo zase nebstanu tak dobrou...

Skoro :)

bre rano :-)

cest praci!

Nazdarek :)

cest praci!

delas vubec neco??

delas vubec neco??

no hele vcera a predevcirem jsem zabral takze dnes tu mam praci tak na hodku... :)

co ty?

Nazdarek :)

zdarek :) koukam ze tu nejsi dlouho :)

tak oni vsichni delaj ze delaj nebo chrapou? :)

:p teď jsem se probudil!!

Zdar děcka, jsem zde, patrně na skok, protože venku je modrá obloha, oskar svítí a zbytky sněhu jdou do pr*ele... :palec2:

no hele vcera a predevcirem jsem zabral takze dnes tu mam praci tak na hodku... :)

co ty?

ja ted jen takovej solich ale musim dnes makat dyl coz me moc netesi, protoze se chystame vecer do Liberce decent se pobavit :-)

ja ted jen takovej solich ale musim dnes makat dyl coz me moc netesi, protoze se chystame vecer do Liberce decent se pobavit :-)

jedete na tu show E2 ?

Zdar Jiřino, kurec včera jsi tu slečnu po telefounu pěkně rozstřelil... lol

Zdar děcka, jsem zde, patrně na skok, protože venku je modrá obloha, oskar svítí a zbytky sněhu jdou do pr*ele... :palec2:

jo kdybych nemakal tak meju/luxuju skopka ....

vcera uz jsem to nemohl vydrzet ten zvuk od tesneni kolem dveri (pul roku neumito..) tak jsem otrel vsechno tesneni a namazal... a dnes cestou do prace zase klid... parada...

zdarek :) koukam ze tu nejsi dlouho :)

Nejsem, no :) Ale pred koupi auta jsem tu nasel spoustu cennych rad, tak jsem se hned zaregistroval :) A ted uz je forum na homepage :palec2:

:p teď jsem se probudil!!

taky pekny... :)

Nejsem, no :) Ale pred koupi auta jsem tu nasel spoustu cennych rad, tak jsem se hned zaregistroval :) A ted uz je forum na homepage :palec2:

no vidis to :) vyborne :)

jo kdybych nemakal tak meju/luxuju skopka ....

vcera uz jsem to nemohl vydrzet ten zvuk od tesneni kolem dveri (pul roku neumito..) tak jsem otrel vsechno tesneni a namazal... a dnes cestou do prace zase klid... parada...

Zdar Ovi, ale to máš dělat nejlépe obden a né jednou za půl roku... ;)

Zdarec ve spolek :palec2:

Zdar Ovi, ale to máš dělat nejlépe obden a né jednou za půl roku... ;)

ale tak vis jak... kdyz je pocasi tak ok ale letos je u nas "kvalitnejsi" zima a sra*ky na silnicich tak to je lepsi se s tim nesmudlat a pockam na lepsi pocasi - jinak to vis ze skopek je porad cistej :)

Zdarec ve spolek :palec2:

zdarec logaaanisto! :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.