Únor 26, 200916 r jo hrvatske kuny.... to bylo v lete....... azaz.... makarska tenkrat byla snad jen nase po tom co jsme ji vzali utokem .... krasne leto... tak jdu chrapat nebo zase nebstanu tak dobrou...
Únor 27, 200916 r delas vubec neco?? no hele vcera a predevcirem jsem zabral takze dnes tu mam praci tak na hodku... co ty?
Únor 27, 200916 r Zdar děcka, jsem zde, patrně na skok, protože venku je modrá obloha, oskar svítí a zbytky sněhu jdou do pr*ele...
Únor 27, 200916 r no hele vcera a predevcirem jsem zabral takze dnes tu mam praci tak na hodku... co ty? ja ted jen takovej solich ale musim dnes makat dyl coz me moc netesi, protoze se chystame vecer do Liberce decent se pobavit :-)
Únor 27, 200916 r ja ted jen takovej solich ale musim dnes makat dyl coz me moc netesi, protoze se chystame vecer do Liberce decent se pobavit :-) jedete na tu show E2 ?
Únor 27, 200916 r Zdar děcka, jsem zde, patrně na skok, protože venku je modrá obloha, oskar svítí a zbytky sněhu jdou do pr*ele... jo kdybych nemakal tak meju/luxuju skopka .... vcera uz jsem to nemohl vydrzet ten zvuk od tesneni kolem dveri (pul roku neumito..) tak jsem otrel vsechno tesneni a namazal... a dnes cestou do prace zase klid... parada...
Únor 27, 200916 r zdarek koukam ze tu nejsi dlouho Nejsem, no Ale pred koupi auta jsem tu nasel spoustu cennych rad, tak jsem se hned zaregistroval A ted uz je forum na homepage
Únor 27, 200916 r Nejsem, no Ale pred koupi auta jsem tu nasel spoustu cennych rad, tak jsem se hned zaregistroval A ted uz je forum na homepage no vidis to vyborne
Únor 27, 200916 r jo kdybych nemakal tak meju/luxuju skopka ....vcera uz jsem to nemohl vydrzet ten zvuk od tesneni kolem dveri (pul roku neumito..) tak jsem otrel vsechno tesneni a namazal... a dnes cestou do prace zase klid... parada... Zdar Ovi, ale to máš dělat nejlépe obden a né jednou za půl roku...
Únor 27, 200916 r Zdar Ovi, ale to máš dělat nejlépe obden a né jednou za půl roku... ale tak vis jak... kdyz je pocasi tak ok ale letos je u nas "kvalitnejsi" zima a sra*ky na silnicich tak to je lepsi se s tim nesmudlat a pockam na lepsi pocasi - jinak to vis ze skopek je porad cistej
Únor 27, 200916 r Zdarec ve spolek neco sem ti nasel http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=62570
Únor 27, 200916 r neco sem ti naselhttp://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=62570 S tim by bylo srani to opravovat .A navic neni bilej
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.