Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

pěkný večer.... tak jsme dnes pořídili na podnikání dodávku po zvážení všech pro a proti tak jsme nakonec zvolili ojetinu přes našeho kamaráda.... snad bude spokojenost.... :)

post-26184-1235760501_thumb.jpg post-26184-1235760570_thumb.jpg

okna plastová a dřevěná

Jsem nasranej...kluci zklamali v tom Liberci :aggressive:

já dělám taky do oken

jo?? :smich: takovej firem je jak houby po dešti

Jsem nasranej...kluci zklamali v tom Liberci :aggressive:

čekal jsem to..... :aggressive:

jo?? :smich: takovej firem je jak houby po dešti

to jo to máš pravdu ale jsme celkem hodně velký

Tys to čekal? Já teda ne.

tak sem tu jen na skok a hned zase pomazu na jedno :)

Tys to čekal? Já teda ne.

čekal jsem to...mohli je překvapit,ale to se nepovedlo

to jo to máš pravdu ale jsme celkem hodně velký

jsi od Brna?? tak to můžeš dělat u Macka......

vedle jak ta jedle EURO-JORDAN

Na těch oknech taky máte pokles montáži nebo ne?

aha Euro Jordán.. to ještě existuje ta firma? jak jste na tom s prací?? neslyšel jsem o ní nic pozitivního.. co montujete za profil???

práce je až nad hlavu vubec nestíhám měřit a v každé firmě je něco já zase slyším od zákazníků negace na konkurenční firmy. děláme 5komor profil zendow a 6 komor prestige

tak práce se nám také vrší koukal jsem na smlouvy.. vrství se to tam pěkně.. snad už se počasí umoudří a rozjede e to... nemontovali jsme kůli počasí jsme se kopali do prdele

naši montíci montujou pořád ale loni touhle dobou jsme měly ty kšefty mnohem lepší.a ty montuješ pro nějakou firmu?

Jak kvůli počasi??? Mě montovali ona v polovině prosince a naopak v zimě jsou velmi zajimavé slevy.Děláš vůbec okna? :smich:

montujeme okna do -15 stupnů

Přesně tak a proto se divím že Pernikář píše že v zimě kvůli počasi se kopou do prdele.Se právě divím!

taky nevím třeba mu došla zimní pěna :D

taky nevím třeba mu došla zimní pěna :D

pěny máme tři prdele od Penosilu do -18 :p, problém je, že naší klientelou jsou většinou důchodci a ty mrdky si to nechtěj nechat v tomhle počasí namontovat.. při tom nám nevadí montovat v zimě žádnej problém v tom není... a je to dost na pí.u když jsi v týdnu dva dny v práci a zbytek se kopeš do prdele....plnej sklad oken museli jsme odkládat závozy oken z výroby.. je to děs to zimní období.. přitom loni jsme šli a jeli už od 6 . ledna

naši montíci montujou pořád ale loni touhle dobou jsme měly ty kšefty mnohem lepší.a ty montuješ pro nějakou firmu?

no loni byla ta zima úplně parádní tomu se nedala říci ani zima... 22. prosince jsme skončili a 6. ledna už jsme zas jeli bez problémů..montuji pro firmu.....

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.