Únor 27, 200916 r pěkný večer.... tak jsme dnes pořídili na podnikání dodávku po zvážení všech pro a proti tak jsme nakonec zvolili ojetinu přes našeho kamaráda.... snad bude spokojenost....
Únor 27, 200916 r jo?? takovej firem je jak houby po dešti to jo to máš pravdu ale jsme celkem hodně velký
Únor 27, 200916 r Kdyby to někoho zajimalo: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...75&start=75 pár foteček z MS v Liberci.
Únor 27, 200916 r to jo to máš pravdu ale jsme celkem hodně velký jsi od Brna?? tak to můžeš dělat u Macka......
Únor 27, 200916 r aha Euro Jordán.. to ještě existuje ta firma? jak jste na tom s prací?? neslyšel jsem o ní nic pozitivního.. co montujete za profil???
Únor 27, 200916 r práce je až nad hlavu vubec nestíhám měřit a v každé firmě je něco já zase slyším od zákazníků negace na konkurenční firmy. děláme 5komor profil zendow a 6 komor prestige
Únor 27, 200916 r tak práce se nám také vrší koukal jsem na smlouvy.. vrství se to tam pěkně.. snad už se počasí umoudří a rozjede e to... nemontovali jsme kůli počasí jsme se kopali do prdele
Únor 27, 200916 r naši montíci montujou pořád ale loni touhle dobou jsme měly ty kšefty mnohem lepší.a ty montuješ pro nějakou firmu?
Únor 27, 200916 r Jak kvůli počasi??? Mě montovali ona v polovině prosince a naopak v zimě jsou velmi zajimavé slevy.Děláš vůbec okna?
Únor 27, 200916 r Přesně tak a proto se divím že Pernikář píše že v zimě kvůli počasi se kopou do prdele.Se právě divím!
Únor 27, 200916 r taky nevím třeba mu došla zimní pěna pěny máme tři prdele od Penosilu do -18 , problém je, že naší klientelou jsou většinou důchodci a ty mrdky si to nechtěj nechat v tomhle počasí namontovat.. při tom nám nevadí montovat v zimě žádnej problém v tom není... a je to dost na pí.u když jsi v týdnu dva dny v práci a zbytek se kopeš do prdele....plnej sklad oken museli jsme odkládat závozy oken z výroby.. je to děs to zimní období.. přitom loni jsme šli a jeli už od 6 . ledna
Únor 27, 200916 r naši montíci montujou pořád ale loni touhle dobou jsme měly ty kšefty mnohem lepší.a ty montuješ pro nějakou firmu? no loni byla ta zima úplně parádní tomu se nedala říci ani zima... 22. prosince jsme skončili a 6. ledna už jsme zas jeli bez problémů..montuji pro firmu.....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.