Únor 28, 200916 r Jasné, ale E46 coupe zůstane etalon sportovního vozu své doby stejně jako třeba Škoda 110R... tak tak É-ro je srdcovka ... Jestli se mi povede domluvit se znamym treba se v jednom ukazu v Doksech
Únor 28, 200916 r od bejvalky mati posilala taky moc, furt se chodila na neco ptat a nema nic ...a ja taky ne jojo,znám pár lidí,co dali za sms 15 tisíc za den a mysleli si že vyhrajou a pak všude rozhlašovali,že je to podvod
Únor 28, 200916 r Ty woe...15 litru za den a nemit nic?! Děsná představa! tak si to jeste hodnekrat vynasob......
Únor 28, 200916 r tak tak É-ro je srdcovka ... Jestli se mi povede domluvit se znamym treba se v jednom ukazu v Doksech Jj, pro mě je best Š130RS... S tímhle autem jsem se učil jezdit...
Únor 28, 200916 r Ty woe...15 litru za den a nemit nic?! Děsná představa! tak z neceho ty bavka preci zaplatit musi
Únor 28, 200916 r Takže docela velky riziko člověče! To bys mohl provařit i Fabii RS a jezdit pak na kole jo?
Únor 28, 200916 r Takže docela velky riziko člověče! To bys mohl provařit i Fabii RS a jezdit pak na kole jo? nehraješ,nevyhraješ .Jak jsem říkal,je to rozprava na dýl
Únor 28, 200916 r Jj, pro mě je best Š130RS... S tímhle autem jsem se učil jezdit... Jejda tak to chapu ,ereso je kráska nesmirna o tom zadna ! ...
Únor 28, 200916 r Jejda tak to chapu ,ereso je kráska nesmirna o tom zadna ! ... Jj, to je jedno z mých lover autíček, i když já jich mám spoustu...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.