Andílek Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 a co teprve tý plachetnici plachetnici?? To je kdo?? trošku mi tady asi něco nedochází Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Tak rum pomalu mizi... no to bude zase odpoledne tak jsem to zkouknul a pekne az na ty sedacky to chci presne taky tak ... dik!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 plachetnici?? To je kdo?? trošku mi tady asi něco nedochází no poplujem ve velkych vlnach plachetnici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 : moc krásná fotečka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 no to bude zase odpoledne tak jsem to zkouknul a pekne az na ty sedacky to chci presne taky tak ... dik!! Myslis tim: "Pekne az na ty sedacky" nebo "az na ty sedacky to chci presne taky tak"? Premyslim co bude na svacinu, kdyz k obedu byl rum... Co poradis tentokrat, Bobiku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ilja Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Kluci nevite nekdo kdo by mel levou poloosu na Octavku, dneska rano me prdla. By me jeblo fakt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Myslis tim: "Pekne az na ty sedacky" nebo "az na ty sedacky to chci presne taky tak"? Premyslim co bude na svacinu, kdyz k obedu byl rum... Co poradis tentokrat, Bobiku? neee myslim jako ze i ty kresla mas pekne ale ja to chci bez nich.... normalne "jenom" elegance kresla mam vytapeny a ty necham... me slo hlavne jak vypada ten columbus s facelift. climatronikem a ty cerne listy..... a pekne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 (editace) Bylo mi to jasny Jen bez te interpunkce si to o reakci primo rikalo Ale diky za pochvalu! Taky se mi to moc libi Aby taky ne, kdyz jsem si to vybral, co? Editováno: 2. Březen 2009, autor: P.T. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Kluci nevite nekdo kdo by mel levou poloosu na Octavku, dneska rano me prdla. By me jeblo fakt bazar-prohledej a nebo dej inzerat - jinak JendaT4 ma dost veci a nebo jELDA-www.cc-autodily.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Bylo mi to jasny Jen bez te interpunkce si to o reakci primo rikalo jasna paka hele nechces mi dat vyplne dveri? nechces ty stribrne? to bude asi nejhorsi a "nejlevnejsi" sehnat.... zkusim nejake shopy ... ci mistni cleny.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ilja Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 jdu zkouset diky zatim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 jdu zkouset diky zatim no nz...... hlavne at to poladis.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 A nespadne to?Drzi pevne?Ten predni naraznik je trochu do oblouku.Jaka je znacka ty oboustranky? jj drzit to dobre, bracha to mel na aute asi 3 roky a ani se to nehlo a lital s tim do mycky a bez problemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 (editace) Ovi: To uuurcite Editováno: 2. Březen 2009, autor: P.T. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 : moc krásná fotečka Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 jj drzit to dobre, bracha to mel na aute asi 3 roky a ani se to nehlo a lital s tim do mycky a bez problemu No zrovna taky resim co s RZ, uz jsem vymenil dealerskou podlozku za obyc cernou (reklamu jim teda fakt delat nebudu), ale nevim jestli lepit bez podlozky, sroubovat bez podlozky nebo sroubovat s podlozkou.. Skoro mi prijde, ze ta podlozka se mi tam libi vic nez kdyz je to bez ni. Asi jsem divnej.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 tak ono je to na kazdem aute jiny, ja mam taky na aute cisty cerny podlozky jen se znakem skodovky ale taky premyslim jeslti je nenalpit bez podlozek. Moc jsem tomu neveril ale u brachy jsem videl, ze to opravdu vydrzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 No ja se ani tak nebojim, ze by to nedrzelo, spis resim tu podlozku. No uvidim, nesjpis ji provrtam, prisroubuju bez podlozky a kdyz se mi to nebude libit, vratim tam jeste i podlozku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 tak staci to vyzkouset, jak to vypadat bez toho a pak ji muzes prisroubovat kdyz se ti to bude libit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Děkuji jen trochu zlomená v kyčli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Nazdaarek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 No ja se ani tak nebojim, ze by to nedrzelo, spis resim tu podlozku. No uvidim, nesjpis ji provrtam, prisroubuju bez podlozky a kdyz se mi to nebude libit, vratim tam jeste i podlozku. já mám spz navrtanou vpředu i vzadu bez podložky a přijde mi to jako nej řešení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Nazdaarek Ahoj Janinko, jak jdou kšefty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Ahoooj Bobii nic moc Ale za sobotu 300 km na moto - bohuzel jako batoh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 sem zase tu... byl jsem kontrolovat ... opet od firmy BRUGAL.... Dominikanskej .... a musim rict ze slape jak vino byl 3x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.