O.v.i. Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 vic jich nejni - zvlastni ale je to tak.. Jirko tys asi nefotil vid? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Ty woe, já už jsem byl na té fotce docela slušně K.O. sem se ti zakoukal do mlady akorat sem si rikal ze ji nemuzu poznat z avatu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 vic jich nejni - zvlastni ale je to tak..Jirko tys asi nefotil vid? ex Bobik & rumíček na ex... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 sem se ti zakoukal do mlady akorat sem si rikal ze ji nemuzu poznat z avatu.. No v avataru má rozpuštěný vlasy a na fotce ze včerejška má stažený gumičkou, ale jinak je to ta stejná... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 no nefotil bohuzel priste to dozeneme :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 no nefotil bohuzelpriste to dozeneme :-) jasny oni ty fotky jsou porad stejny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 No v avataru má rozpuštěný vlasy a na fotce ze včerejška má stažený gumičkou, ale jinak je to ta stejná... jasny jasny-takze rande bylo OK a vysedky? ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 jasny oni ty fotky jsou porad stejny... Stejný features i drinks... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 jasny jasny-takze rande bylo OK a vysedky? ;) Jj, s výsledkem spokojenost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 zase tu ..... Koukam ,tady je to opravdu samej´´kaliboss´´ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Stejný features i drinks... asi tak jako bych ty fotky videl.... Ja, rum, Jirka, rum, Bobajs, dva rumy..... a takhle dokola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 zase tu ..... Koukam ,tady je to opravdu samej´´kaliboss´´ ty voe cus... ale ne... byla jen schuze... a ty tu pani ne a ne dat pryc... .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 jasny oni ty fotky jsou porad stejny... presne vsude Bob a rum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 zase tu ..... Koukam ,tady je to opravdu samej´´kaliboss´´ Zdar Jero, tak hrozný to zase není, třeba já jel jen ve škopkách a navíc chodím už maximálně jednou za týden, víc nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 asi takjako bych ty fotky videl.... Ja, rum, Jirka, rum, Bobajs, dva rumy..... a takhle dokola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 ty voe cus... ale ne... byla jen schuze... a ty tu pani ne a ne dat pryc... .) Plenární zasedání rumové komise... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Slečnu doporučuji ponechat na své místě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Plenární zasedání rumové komise... dalo by se to tak nazvat - jeste by to slo vyhecovat vic ale ja to krotil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 (editace) Nechapu jak to Bobajz mohl přežít asi dobře odbourává alkohol a má hodně natrénováno jinak já jsem v celkovém pracovním útlumu. Ale to už jsem od Vánoc Editováno: 5. Březen 2009, autor: Mates_XIV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Slečnu doporučuji ponechat na své místě... ja tam snad taky neco seknu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 dalo by se to tak nazvat - jeste by to slo vyhecovat vic ale ja to krotil... To necháme až na nějakej tuning srazík ve volné přírodě, kde se dá neomezeně kalit, blejt a scát do trávy za autama atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 ja tam snad taky neco seknu No to už tam mělo bejt... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Nechapu jak to Bobajz mohl přežít asi dobře odbourává alkohol a má hodně natrénováno jinak já jsem v celkovém pracovním útlumu. Ale to už jsem od Vánoc zdarek jo u Bobajze to je treninkem.. ja jsem v utlumu ted taky ale pristi tejden uz zase pojedu jak mys Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Du vařit polívku, nebo mě mrdne z hladu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 To necháme až na nějakej tuning srazík ve volné přírodě, kde se dá neomezeně kalit, blejt a scát do trávy za autama atd. jeee to si napsal mooooc krasne... uplne sem si to predstavil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.