O.v.i. Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 hehe nj ... sem zvedavej co na me dneska pan prihoda nachysta, snad tu bude klid bych si to i zaslouzil me to dnes rano prekvapilo... prace na hodku ale musel sem maknout.... tak ted uz zase patek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 me to dnes rano prekvapilo... prace na hodku ale musel sem maknout.... tak ted uz zase patek... joj paatecek , to zas bude vykrop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 zdárek kluci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 tak jaká, při pátku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 cus no pri patku zatim jen hlad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 ty seš taky pořád hladovej to já už měl 2 koblížky k snídani jen nevím co k obědu, asi si dám nějakej salátek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 ty seš taky pořád hladovej to já už měl 2 koblížky k snídani jen nevím co k obědu, asi si dám nějakej salátek no porad ne... sem nemel jeste dnes ani prd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 tady nikdo není při pátku, to se dneska flákám jenom já? už aby bylo odpoledne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Ahoj ve spolek Dakie: neboj flákám se taky, ale flákám se natoli že ani nic nikam nepíšu:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Ahoj Luky tak to je špatný, to už hraničí kua s leností Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 ...no trefil jsi to pěkně, to víš nabírám sílu na páteční večer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 a co plánuješ? já budu dneska doma, ale zejtra du na ples Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Dalsi flakac zdarek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 a co plánuješ? já budu dneska doma, ale zejtra du na ples gympl v MB? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Ovi: nn, SUPŠ Železný Brod, ale ples je v Semilech hrozná díra! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 a co plánuješ? já budu dneska doma, ale zejtra du na ples co bude večer? no to se ještě uvidí, ale plánem je romantickej večer ve dvou:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Luky, ale copak, nová slečna? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Dakie: tak něco, ale budu tajemnej, neřeknu nic:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Luky: takže staronová? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 hele nelámej to tady ze mě, jsi blízko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 tak ať to dobře dopadne mě čeká odpoledne úklid bytu a večer asi zapařim Gran Turismo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Dakie: dík, snad jo:) akorat se nudit v práci musím až do 17.00 pak jedu prodat 15" alu disky, pak domů a teprv pak za slečnou....bude to ještě dlouhej den:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 nevíš o někom kdo by chtěl ty moje zimní Speedliny včetně gum? zbydou mi po prodeji Fejby.. já budu v práci max do půl 4, možná zdrhnu už ve 3.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 nevím o nikom, ale pokud na prodej moc nepospícháš zajemce se určitě najde:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Ovi: nn, SUPŠ Železný Brod, ale ples je v Semilech hrozná díra! tak to bude do plnejch ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.