Dakie Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Luky: blbý je, že na tom sou nový zimáky a teď po sezóně nevím kdo by to koupil takže asi budu muset čekat na podzim Ovi: počítám, že si dám trochu do nosu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 čus bambulus, jen prolítám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 čus bambulus, jen prolítám zdarec tak let - ale bacha - kostelni vez vpravo!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Luky: blbý je, že na tom sou nový zimáky a teď po sezóně nevím kdo by to koupil takže asi budu muset čekat na podzim Ovi: počítám, že si dám trochu do nosu to zase bude v alejich.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 zdarec tak let - ale bacha - kostelni vez vpravo!! si dám bacha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 tak dneska jeste ani rohlik.... uz jsem pruhlednej.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 3 chlebíčky od Bertíka už proběhly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 už 3 chlebíčky jo? to teda... ...mam dneska k obídku prasečí řízeček a už se na něj moc těším(ještě 45min) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 hoj Tome sem musel chvilku něco podělat Ovi: neboj, nebude naštěstí vím kdy přestat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Zdravicko chlapi .... Dneska rano jsem se probral a mel jsem na mobilu sms,,,Pritelkynic mamine nekdo na mobil pise samy kraviny,schazuje ji a pritulu proste hnusne veci ... Tak me napadlo jestli to jde nejak vystopovat odkad to kdo posila ? Problem je v tom,ze pise z netu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Hoj Jery čoveče to asi bude problém, tohle jen tak vystopovat nejde Znám tohle moc dobře, taky mi jednu dobu na Vodafone chodily výhrůžný sms - asi nějaký vtípky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Cau Daku .... Prave ,ze vtipek jako vtipek ...Ono ,ten clovek je asi dobre zna pac vi o jejich minulosti ,Ktera je davno pryc,jsou smutne veci ,na ktere se snazi zapomenout a zit jinac a ja se jim v tom snazim pomoct ,,ale je hnus kdyz to nekdo ''neznamy'' porad vytahuje a ocernuje nebo jim pripomina neco co uz neni ..., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 jj, je to hnus.. určitě to bude někdo z blízkého okolí ne? tam bych se rozhlídnul nejdřív.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Takych debilu co tady je hodne,,bylo by tezky najit vinika.... Chce to nejaky dukaz ,primo ... Si toho dotycneho podam .... Nevis ktery operator to je kdyz ti prijde sms - Stredicko zprav 999 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 to by měl bejt Vodafone, ale ruku do ohně za to nedám lepší je zeptat se přítule, co má za operátora, protože tohle chodí přes jeho středisko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Bude to tezky ,ale chtel bych ji pomoct sakra..... Ono je to na psychiku strasnej zaprah .., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Jero: jj to bude Vodafone, ale nevím jak pomoci, myslím že to je hodně těžký Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 to věřím, ale neměla by to brát vážně, prostě by se přes to měla přenést.. případně co změnit číslo? mimochodem, to je slečna z avataru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Ahoj Luky ... Taky diky .., Stasren rad bych to nejak poresil ..sakra... Pak i atmosfera doma je nanic .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 to věřím, ale neměla by to brát vážně, prostě by se přes to měla přenést.. případně co změnit číslo? mimochodem, to je slečna z avataru? Jasne,jenze prej uz ji neco takovyho chodi dyl,,,neresila to ,ale ted uz je to moc...Porste ten dotycnej vytahuje treba 3-4 roky stary veci co boli a nici ...O tom cisle jsem uz mluvil,ale zkousim jeste neco ,,,,vsak kua tolik expertu je na svete neni mozny abych na neco neprisel .) Nene,slecna z avataru ma podobny jen vlasy jako moje slecna.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 tak to ta tvoje asi nechodí na fórum co mě tak napadá, že na Vodafonu by mělo jít zablokovat zprávy z netu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 tak to ta tvoje asi nechodí na fórum co mě tak napadá, že na Vodafonu by mělo jít zablokovat zprávy z netu Prave,ze j,staci jen aby najela na skodahome a uz jsem u ni regnutej ... Ale tu kocku videla ,chape to Jak zablokovat ,,, jakoze nahlasim cislo na ktery to chodi j? a necham zablokovat veskere zptavy z netu na tot cislo .., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 bohužel teď mi nefunguje u Vodafonu samoobsluha, ale někde to tam právě bylo, že můžeš zablokovat příchozí zprávy z internetu, ano bohužel všechny ale za čas to zas můžeš zrušit ten avatar si měl nechat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Jasny ... No tam je skoda v tom,ze fakt nejde zjitit odkud to ten dotycnej pise ... Uvidim co zmuzu jestli vubec neco .., Mel jsem nechat ? .) tak nahodim .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 podle mě to nezjistíš, protože u operátora to je prostě braný jako z internetový sms brány a proto tam je to číslo 999 a je jedno, jestli to píšeš ze stránek Vodafonu nebo z jinýho serveru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.