Přejít na obsah

HOSPODA 2009 č. 8


Hrábě Fernétti

Doporučené příspěvky

Jenom aby se neobjevili ještě nějaký další a budeš tápat jako já než je koupíš. Není to jednoduchý si vybrat z tolika ;)

Hele hrabě nejsi ty z Moravy? (podle písma.) Já se narodil v Boskovicích a teď bydlím kousek od Brandýsa n Labem. Na Moravě mám všecky příbuzný a jezdím tam každé léto. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No asi bych řek že jo !!! lol A teda na rozdíl od Tebe su tady pořád a jenom někdy jezdím po srazech bych vytáhl paty i někam jinam !!!

To já zase vytahuju paty tady odsud, kdykoli můžu tak mizím. Už se zase těším do sklípku a na burčák do Mikulova. Min. rok jsme byly s polovičkou ve Znojmě na vinobraní a myslím,že to tam nějak upadá. Je to samej rákosák a značkový zboží hadidas... lol

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak tam já ještě nebyl páč mě to ani moc neláká a stejně na prášky chlemtat nemůžu ;) Tak jezdím jenom po některejch srazech s mladým aby jsme nemuseli být doma, něco si užili a on se i někam podíval :)

To je dobře,aspoň mladej nemá čas na kraviny. Já to taky tak dělám, ale on je nejradši u PC a fachčí hry. Abych se přiznal trošku mě tím nakazil. No nic. Dám si štamprlu slivky před spaním a zalehnu. Měj se krásně a někdy zas pokecáme. Zdar. ;) rosťa.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...