Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Myslím,že za to co vysílají ba nám měli ješťe platit co? Hokej stál dneska taky za prd, tak uš nevím na co koukat tak netuju. Poslal jsem Spidimu pár srandamailů. tak snad neusnul.... :smich:

Vloženo

Koukal jsem na fotky a máš pěknou Oktu. A ty Liťáky to je bomba. Taky o nějakých pěkných uvažuju. No ale tyhle Dotz to je paráda a seknou jí. Je to ale pálka 3500,- za jeden co? :kuk:

Vloženo
Dík :palec2:

Taky jsem je vybíral pomale půl roku a tenkrát mě přišli na 4.200,- ale teď už je to určitě míň ;)

Jo koukal jsem u BBS jsou 17'' za cca 3500,- Asi letos napíšu ježíškovi a uvidíme. ;)

Vloženo
To mu přeju dobrý oko při vybírání páč je jich opravdu hodně a každej rok zase přibudou :palec2:

To máš pravdu,ale já jsem strašně vybíravej a musí mi to padnout do oka. A to tyhle padly hned. Jsou to špica struhadla..

Vloženo
Jenom aby se neobjevili ještě nějaký další a budeš tápat jako já než je koupíš. Není to jednoduchý si vybrat z tolika ;)

Hele hrabě nejsi ty z Moravy? (podle písma.) Já se narodil v Boskovicích a teď bydlím kousek od Brandýsa n Labem. Na Moravě mám všecky příbuzný a jezdím tam každé léto. :)

Vloženo
No asi bych řek že jo !!! lol A teda na rozdíl od Tebe su tady pořád a jenom někdy jezdím po srazech bych vytáhl paty i někam jinam !!!

To já zase vytahuju paty tady odsud, kdykoli můžu tak mizím. Už se zase těším do sklípku a na burčák do Mikulova. Min. rok jsme byly s polovičkou ve Znojmě na vinobraní a myslím,že to tam nějak upadá. Je to samej rákosák a značkový zboží hadidas... lol

Vloženo
Tak tam já ještě nebyl páč mě to ani moc neláká a stejně na prášky chlemtat nemůžu ;) Tak jezdím jenom po některejch srazech s mladým aby jsme nemuseli být doma, něco si užili a on se i někam podíval :)

To je dobře,aspoň mladej nemá čas na kraviny. Já to taky tak dělám, ale on je nejradši u PC a fachčí hry. Abych se přiznal trošku mě tím nakazil. No nic. Dám si štamprlu slivky před spaním a zalehnu. Měj se krásně a někdy zas pokecáme. Zdar. ;) rosťa.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...