Jero Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 ále, byl sem za přítulí řešit nějaký trable moc dobře se z toho necítím, v podstatě mi nedala na výběr Coze ? ...nee,me desis panecku ... jak jako nedalala na vyber ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 no, je to na delší povídání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 8. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 tak doufam v to,ze je to tim snehem pac jsem koukal pod haupnu a bylo to pekne zadelany ,,,cirka 3 km jsem drel spodkem a nabiral to jak na radlici .., To znám - taky mám zhrnovák na sníh a proto nemůžu v zimě na hory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 cestik ..... uz jste povecereli Jery,to snad neni mozne tolik snehu.Tady u nas uz jen zbytky sem tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 To znám - taky mám zhrnovák na sníh a proto nemůžu v zimě na hory Muzes vypomahat Technickym sluzbam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 8. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 ... To jsme taky dojeli s mladým od našich a takový přivítání co předvedla ta moje nádhera, to nemělo chybu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 To jsme taky dojeli s mladým od našich a takový přivítání co předvedla ta moje nádhera, to nemělo chybu to už sem byl smířenej víc s tím, že spolu nebudem teď mi zas navrtala brouka do hlavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 8. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Muzes vypomahat Technickym sluzbam To sem takhle jednou najel do sněhu co nahrnuli silničáři z vedlejší a pak jsem celej den dostával od chladiče sníh a hledal ty tři mřížky co tam jsou !!! Sníh nebrat !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 8. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 ... Tak to se určitě móc pěkně dneska vyspíš - nezávidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 To sem takhle jednou najel do sněhu co nahrnuli silničáři z vedlejší a pak jsem celej den dostával od chladiče sníh a hledal ty tři mřížky co tam jsou !!! Sníh nebrat !!! :smich: promiň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Tak to se určitě móc pěkně dneska vyspíš - nezávidím ostatně jako poslední 3 týdny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 8. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 ... A pokračovalo to na parkikgu před hoknou kde po mě zůstalo jenom prohrnutý koryto To bylo ráno na 3:20 ale už takový cca 4.roky zpátky. To byl slovníček !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 brej večír, jak to tady tak čtu tak to nikdo s těma ženskejma nemáme lehký..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 A pokračovalo to na parkikgu před hoknou kde po mě zůstalo jenom prohrnutý koryto To bylo ráno na 3:20 ale už takový cca 4.roky zpátky. To byl slovníček !!! jo, dovedu si to představit! tos dělal to samý co teď? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 brej večír, jak to tady tak čtu tak to nikdo s těma ženskejma nemáme lehký..... Ony už jsou takový. Co jim povolíme, to si dovolí. Ale jsou i výjimky. (ale málo). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 brej večír, jak to tady tak čtu tak to nikdo s těma ženskejma nemáme lehký..... ahoj Luky! myslím že ne, jak říkám, prostě se mi tenhle rok nedaří vůbec nic - práce, vztahy, soukromí.. všechno se bortí co ty? jakej byl romantickej večer? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Daku: byl.... no uvidíme jak se nám to vše vyvine do budoucna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 snad se to vrátí co nejdřív do normálních kolejí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 nějak bylo, nějak bude, a já furt věřím v lepší zítřky, tento víkend to snad odstartoval.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 8. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 ... tos dělal to samý co teď? Jestli myslíš hoknu tak jo - už jsem tam od 1995. Toto letí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 týjo, to je dlouhá doba! taky bych chtěl někde zůstat takhle dlouho v pátek sem se dozvěděl, že mi prodlouží smlouvu max. do konce května, pak se zas uvidí co dál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 8. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 nějak bylo, nějak bude, a já furt věřím v lepší zítřky, tento víkend to snad odstartoval.... To rád slyším že se Ti konečně daří líp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 8. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 ... Tak to teda žádná sláva být pořád takhle v nejistotě jestli bude či nebude hokna i dál . Ale jak tak poslouchám, tak to takhle řeší poslední dobou čím dál tím víc zaměstnavatelů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 (editace) týjo, to je dlouhá doba! taky bych chtěl někde zůstat takhle dlouho v pátek sem se dozvěděl, že mi prodlouží smlouvu max. do konce května, pak se zas uvidí co dál no to je docela na nic takhle žít z měsíce na měsíc....já mam zatím smlouvu na rok(do listopadu 09), ale zatím nevidím duvod jí neprodloužit na neurčito... To rád slyším že se Ti konečně daří líp jj, je tu ještě pár překážek, ale snad zabojuju a podaří se Editováno: 8. Březen 2009, autor: lukyssek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 8. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Ony už jsou takový. Co jim povolíme, to si dovolí. Ale jsou i výjimky. (ale málo). Přesně !!! Pak je tu a je klídek !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.