Dakie Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Tak to teda žádná sláva být pořád takhle v nejistotě jestli bude či nebude hokna i dál . Ale jak tak poslouchám, tak to takhle řeší poslední dobou čím dál tím víc zaměstnavatelů. jj, bohužel dostal sem smlouvu na půl roku, jenže to ještě nikdo nic o krizi netušil.. no a dneska se pořád rozhoduje, jestli budem mít stále 2 lokace, nebo se to stáhne do jedný.. tím bych tam byl navíc, protože sem tam kratší dobu a navíc mám nevýhodu ve smlouvě na dobu určitou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Chlapi: chtěl jsem se zeptat jestli nemáte zkušenosti s připojením na internet přes Ufona? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Přesně !!! Pak je tu a je klídek !!! Jsně. Chlap se potřebuje taky odreagovat. Třeba v garáži. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 8. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 ...jj, je tu ještě pár překážek, ale snad zabojuju a podaří se Ty jsou pořád všude nějaký ale bez nich by to zase nebylo ono . To já jsem zatím od vánoc spokojenej a co se s nima poznal i mladej - je to super až na to, že teď hlídáme dva rošťáky místo toho aby se už hlídali sami a my měli trochu klidu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Chlapi: chtěl jsem se zeptat jestli nemáte zkušenosti s připojením na internet přes Ufona? Nevím. Já to mám od jednoho maníka tady u nás. Slyšel jsem od pár lidí.že to není špatný. Tam je pak otázka ceny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Chlapi: chtěl jsem se zeptat jestli nemáte zkušenosti s připojením na internet přes Ufona? zkušenosti nemám, ale vážně o tom taky uvažuju....tak zkušenosti sem!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 8. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 ... To jsou teda moc pěkný vyhlídky do budoucna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Doma mám pevné připojení na internet a na cestách přes CDMA a to je supr a docela i rychlovka.Dnes zkouším toho Ufona a ten má pokrytí na pikaču! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Chlapi: chtěl jsem se zeptat jestli nemáte zkušenosti s připojením na internet přes Ufona? Petr81 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 je to super až na to, že teď hlídáme dva rošťáky místo toho aby se už hlídali sami a my měli trochu klidu bez dětí to není ono...mě tyhle starosti-radosti teprv čekají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Lukyne: než něco budeš brát tak to pořádně vyzkoušej jestli to bude mít signál v místech kde to chceš používat.Já mám fakt dobré zkušenosti s tím CDMA. Ted mám na stole Ufona a absolutně se nechytám ani v centru města! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 ex Bobík : moc díky.Napíšu mu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 chlapi, kdo ste dneska slavili MDŽ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Já. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Lukyne: než něco budeš brát tak to pořádně vyzkoušej jestli to bude mít signál v místech kde to chceš používat.Já mám fakt dobré zkušenosti s tím CDMA.Ted mám na stole Ufona a absolutně se nechytám ani v centru města! jj, budu zkoušet, jde mi hlavně o připojení na chatě nedaleko Ústí nad Labem, budu tedy zkoušet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 8. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 bez dětí to není ono...mě tyhle starosti-radosti teprv čekají To si potom užiješ ale bez nich to zase není ono Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 8. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 chlapi, kdo ste dneska slavili MDŽ? Dneska u našich jenom narozeniny jedné ze švic ale tohle budu dohánět až zítra jak bude s kým Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Já. já koupil kytku mamce a přítuli, ale k přítuli se nakonec nedostala, nějak si to nezasloužila.. tak sem jí nechal bráchovi a ten jí dal taky mamce ta z toho má větší radost.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Ano,ano...taky jsem koupil květinu mamce a svým dvou holkám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Ano,ano...taky jsem koupil květinu mamce a svým dvou holkám. Já trošku. Ale to hlavní přijde až večer. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Já trošku. Ale to hlavní přijde až večer. a co bude večer? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 8. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 a co bude večer? Asi né to co u nás dvou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Asi né to co u nás dvou už ani nevím co by vlastně bejt mělo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 kuci ted mi toto doslo na mial. tak pozor na cestach.Jdu chrnet dobrou http://patrz.pl/filmy/kierowco-nie-badz-bezmyslny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 maros: dobrou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.