Hrábě Fernétti Vloženo 8. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 ....Jdu chrnet dobrouhttp://patrz.pl/filmy/kierowco-nie-badz-bezmyslny Dobrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 8. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 ...http://patrz.pl/filmy/kierowco-nie-badz-bezmyslny To už jednou někde kolovalo - žádná sranda ale hrubá realita Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 To už jednou někde kolovalo - žádná sranda ale hrubá realita jj, už mi to přišlo někde před půl rokem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 8. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Nebrat !!! Jenže to může potkat každýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Dával jsem to sem já a dnes jsem se na to ještě jednou podíval a jsem z toho špatnej kluci.Fakt že jo.Nejhorší je to že se život muže obrátit naruby během par vteřin... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 a co bude večer? , nebo možná usnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Dobrou Maroši.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Dával jsem to sem já a dnes jsem se na to ještě jednou podíval a jsem z toho špatnej kluci.Fakt že jo.Nejhorší je to že se život muže obrátit naruby během par vteřin... Je to prostě vrtkavý a někdy to nejde ovlivnit. Bohužel se to stává a doufám,že se to nestane někomu z vás nebo mě. Buďme opatrní.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Dával jsem to sem já a dnes jsem se na to ještě jednou podíval a jsem z toho špatnej kluci.Fakt že jo.Nejhorší je to že se život muže obrátit naruby během par vteřin... je mi z toho zle, až mám zimomriavky masaker :feve: je to krutá realita Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Tak já jdu chrápat. Dobrou všichni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 8. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Dobrou a koukám že bych měl jít taky nebo to bude jako včera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 já du taky, tak brou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Jery,to snad neni mozne tolik snehu.Tady u nas uz jen zbytky sem tam. Vidis,taky jsem tomu nemohl uverit ... .. Jsem zase tu .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Dobrou kuci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Tak tedy dobrou ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Tak tedy dobrý den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Nazdar Bobiku a všichni. Už to zase začíná. Celý týden makání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Dobré ráno, makání-flákání....no nějak se ten pracovní týden zvládne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Ahoj klucí Tak jaká, u nás pohoda klídek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 dobre rano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Tome: tady je docela pohodička, hlavně se tento týden těším na středu, mam volno a jedu na výlet do Kokonína:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 zdravim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 luky: jj vím, odpolko po práci tam jedu taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 ...ve středu? nebo dnes? nebo jindy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Tady je to taky v poho. Než se všicni rozhoupou, bude to chvilku trvat. Tak ať nám ten týden uteče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.