Hrábě Fernétti Vloženo 8. Březen 2009 Autor Vloženo 8. Březen 2009 ....Jdu chrnet dobrouhttp://patrz.pl/filmy/kierowco-nie-badz-bezmyslny Dobrou Citovat
Hrábě Fernétti Vloženo 8. Březen 2009 Autor Vloženo 8. Březen 2009 ...http://patrz.pl/filmy/kierowco-nie-badz-bezmyslny To už jednou někde kolovalo - žádná sranda ale hrubá realita Citovat
Dakie Vloženo 8. Březen 2009 Vloženo 8. Březen 2009 To už jednou někde kolovalo - žádná sranda ale hrubá realita jj, už mi to přišlo někde před půl rokem Citovat
Hrábě Fernétti Vloženo 8. Březen 2009 Autor Vloženo 8. Březen 2009 Nebrat !!! Jenže to může potkat každýho Citovat
Romariooo Vloženo 8. Březen 2009 Vloženo 8. Březen 2009 Dával jsem to sem já a dnes jsem se na to ještě jednou podíval a jsem z toho špatnej kluci.Fakt že jo.Nejhorší je to že se život muže obrátit naruby během par vteřin... Citovat
Rosťa19 Vloženo 8. Březen 2009 Vloženo 8. Březen 2009 Dával jsem to sem já a dnes jsem se na to ještě jednou podíval a jsem z toho špatnej kluci.Fakt že jo.Nejhorší je to že se život muže obrátit naruby během par vteřin... Je to prostě vrtkavý a někdy to nejde ovlivnit. Bohužel se to stává a doufám,že se to nestane někomu z vás nebo mě. Buďme opatrní.. Citovat
wrccko Vloženo 8. Březen 2009 Vloženo 8. Březen 2009 Dával jsem to sem já a dnes jsem se na to ještě jednou podíval a jsem z toho špatnej kluci.Fakt že jo.Nejhorší je to že se život muže obrátit naruby během par vteřin... je mi z toho zle, až mám zimomriavky masaker :feve: je to krutá realita Citovat
Hrábě Fernétti Vloženo 8. Březen 2009 Autor Vloženo 8. Březen 2009 Dobrou a koukám že bych měl jít taky nebo to bude jako včera Citovat
Jero Vloženo 8. Březen 2009 Vloženo 8. Březen 2009 Jery,to snad neni mozne tolik snehu.Tady u nas uz jen zbytky sem tam. Vidis,taky jsem tomu nemohl uverit ... .. Jsem zase tu .... Citovat
Rosťa19 Vloženo 9. Březen 2009 Vloženo 9. Březen 2009 Nazdar Bobiku a všichni. Už to zase začíná. Celý týden makání. Citovat
lukyssek Vloženo 9. Březen 2009 Vloženo 9. Březen 2009 Dobré ráno, makání-flákání....no nějak se ten pracovní týden zvládne Citovat
Tomas_ek Vloženo 9. Březen 2009 Vloženo 9. Březen 2009 Ahoj klucí Tak jaká, u nás pohoda klídek Citovat
lukyssek Vloženo 9. Březen 2009 Vloženo 9. Březen 2009 Tome: tady je docela pohodička, hlavně se tento týden těším na středu, mam volno a jedu na výlet do Kokonína:) Citovat
Tomas_ek Vloženo 9. Březen 2009 Vloženo 9. Březen 2009 luky: jj vím, odpolko po práci tam jedu taky Citovat
Rosťa19 Vloženo 9. Březen 2009 Vloženo 9. Březen 2009 Tady je to taky v poho. Než se všicni rozhoupou, bude to chvilku trvat. Tak ať nám ten týden uteče. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.