Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
dakie: e-e válel jsem se ve vaně a pokukuju po televizi, neviděl jsem ji ani nepamatuju :D

neke, chodíš kolem ní každej den určitě lol já ji používám jako zvukovou kulisu :) snad už budu mít v koupelně taky teplo, tak si půjdu dát sprchu..

Vloženo

jirka3, právě jsem to dnes studoval a i výdělky nejsou nejhorší, dolar maj teda slabej, ale měsíc makat a pak dva měsíce cestovat by se snad dalo :)

dakie: jo tak chodím okolo ní furt, ale nezapínám ji :)

Vloženo
jirka3, právě jsem to dnes studoval a i výdělky nejsou nejhorší, dolar maj teda slabej, ale měsíc makat a pak dva měsíce cestovat by se snad dalo :)

tak jestli to je takhle, tak proč ne ;) ale nejdřív si zaplatit letenku tam a zpátky :feve:

Vloženo
Dneska je ta Cobra nějak vo hovně

Ja uz na tu novou Cobru ani nekoukam ,,vlastne si nepamatuju kdy jsem videl naposled nejakej dil ..,

Alee...dneska jsem mluvil s majitelem BMW1 tady od nas:) ... pekny je to sakrish ... Ta bila ji slusi

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...